Bvlgari

BVLGARI staat bekend om zijn luxe juwelen. Deze excellentie en kennis van sieraden laat BVLGARI ook terugkomen in zijn parfums. De geuren van BVLGARI zijn een expressie van luxe en zijn elegant en verfijnd.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Bvlgari Man In Black Eau De Parfum Spray
Bvlgari Man In Black Eau De Parfum Spray
100 ml
(1)
Tijdelijk uitverkocht
44% korting
116,00 (adviesprijs) 64,95
Bekijk product: Bvlgari Man In Black Eau De Parfum Spray

Bvlgari

De kennis die Bvlagri heeft over haar luxe juwelen is goed terug te zien in de Bvlgari parfum. Het parfum laat de luxe en verfijnde expressie zien die Bvlgari met haar geuren naar voren wilt brengen. 

Bvlgari Man In Black

De oriëntaalse Eau de Parfum Man In Black van Bvlgari is een uitdrukking van pure mannelijkheid. Dit parfum is een signatuur waarmee Bvlgari voor het eerst een onontdekte kant van herengeuren laat zien. Man In Black van Bvlgari is perfect voor de moderne man. 

Man In Black is samengesteld uit een intense compositie van leer, hout, kruiden en amber. De rijke rum en heldere specerijen openen de akkoorden van het kenmerkende parfum. De kern van het parfum bestaat uit Iris absolute, tuberoos en leer die zijn geplaatst op een basis van benzoë, Guaiac hout en tonkaboon. 

Bvlgari kopen op Plein

Het parfum voor de moderne man vind je bij Plein. Ontdek het complete assortiment van Bvlgari en bestel direct jouw favorieten online. Altijd snel in huis!