Bunnies By The Bay

Perfect als kraamcadeautje of als eerste knuffel voor jouw baby of (klein)kind. De knuffels van Bunnies by the Bay zijn superzacht, van de hoogste kwaliteit en hebben een hoog 'wat lief' gehalte.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Bunnies By The Bay Speenknuffel Konijn Roze
Bunnies By The Bay Speenknuffel Konijn Roze
(0)
Morgen in huis
15,99
Bekijk product: Bunnies By The Bay Speenknuffel Konijn Roze

Bunnies by the Bay

Super zacht, van de allerhoogste kwaliteit en ideaal voor urenlang knuffelplezier. De knuffels van Bunnies by the Bay, opgericht in 1986, zijn ontworpen om liefde, comfort en veiligheid te brengen voor de allerkleinsten. De knuffels zijn perfect als kraamcadeautje, bij een babyshower of ideaal als eerste knuffel voor je eigen (klein)kind.

Bunnies by the Day knuffels

Vanaf de geboorte tot alle jaren erna zijn knuffels een constante metgezel en troost van jouw kleintje. De knuffels van Bunnies by the Bay zijn van de allerhoogste kwaliteit en daarom gaan deze knuffelvriendjes jarenlang mee.

Of je nu winkelt voor een babyshower van een vriendin, op zoek bent naar een kraamcadeau of  een kindje wilt verrassen met een speciaal cadeau, bij Bunnies by the Bay ben je aan het juiste adres.

Bunnies by the Bay kopen op Plein

Op Plein vind je de lieve en zachte knuffels van Bunnies by the Bay. Van de hoogste kwaliteit en ideaal als cadeautje voor tijdens een babyshower of als kraamcadeau. Ontdek nu de prachtige knuffels van Bunnies by the Bay en bestel voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!