Bts

BTS is een Zuid-Koreaanse boyband die wereldwijd bekend is geworden. Het merk BTS heeft een breed scala aan producten, waaronder muziekalbums, concerttickets, merchandise, kledinglijnen en cosmetica.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Bts Boorzuurpoeder
Bts Boorzuurpoeder
800 gr
Morgen in huis
Bts Talkpoeder
Bts Talkpoeder
500 gr
Morgen in huis
Bts Paraffine Olie
Bts Paraffine Olie
120 ml
Morgen in huis 17% korting
Bts Zwavelbloem
Bts Zwavelbloem
700 gr
Morgen in huis 9% korting
Bts Caustic Soda Korrels
Bts Caustic Soda Korrels
500 gr
Morgen in huis
Bts Wonderolie
Bts Wonderolie
19% korting
Bts Magnesium Sulfaat
Bts Magnesium Sulfaat
1 kg
15% korting

BTS

BTS is een merk op het gebied van schoonmaakproducten, bekend om zijn effectiviteit en betrouwbaarheid. Met een breed scala aan producten biedt BTS oplossingen voor allerlei schoonmaakbehoeften, of het nu gaat om thuis, op kantoor of in industriële omgevingen. Het merk staat bekend om zijn innovatieve formules die grondig reinigen en tegelijkertijd zacht zijn voor oppervlakken en materialen. 

BTS Alcohol 96% Gedenatureerd

BTS Alcohol 96% Gedenatureerd is een krachtig reinigingsmiddel dat effectief is tegen bacteriën, virussen en andere ziektekiemen. Met een hoog alcoholgehalte van 96% biedt dit product een snelle en grondige desinfectie voor oppervlakken, gereedschap en apparatuur. Ideaal voor gebruik in medische faciliteiten, laboratoria en andere omgevingen waar hygiëne van het grootste belang is.

BTS Waterstofperoxide 3%

BTS Waterstofperoxide 3% is een veelzijdig reinigingsmiddel dat effectief is voor desinfectie en bleken. Met een concentratie van 3% is dit product veilig voor gebruik op verschillende oppervlakken en materialen. Het is ideaal voor het verwijderen van vlekken, het reinigen van wonden en het desinfecteren van oppervlakken in huishoudelijke en professionele omgevingen.

Bts kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Bts? Bij Plein vind je altijd de beste Bts acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Bts voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.