Bozita

Bozita. De zweedse kwaliteitsvoeding

De Zweedse cultuurgoed vind je terug in de producten van Bozita. Zweden is namelijk befaamd om haar puur nature, gezonde, hoge kwaliteits producten en strenge normen voor dierenbescherming. Mede door de strenge Zweedse wetgeving bevat Bozita uitsluitend eerste klas ingrediënten. 

Bozita Feline kattenvoer wordt gemaakt op basis van rijst en kip en is bereid met een hoog gehalte vers vlees. Daardoor is het kattenvoer extra smaakvol.  De natvoedingen zijn beschikbaar in Tetra verpakkingen. Bozita biedt naast natvoer voor katten ook natvoer voor honden aan.

Het Bozita Rubur hondenvoer wordt ook gemaakt met een hoog percentage vers vlees. Bovendien bevat het hondenvoer ook een hoge dosis vitamine C en E welke, samen met Selenium, als een natuurlijk anti oxidant werken in het lijf van de hond. SPC (Specially Processed Cereals) houden de maag in goede conditie en versterken het immuunsysteem.

Maak kennis met de Zweedse kwaliteitsvoeding en neem een kijkje in ons assortiment.

Bozita online kopen

Bozita diervoeding koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. Het Bozita diervoeding is op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Bozita? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.