Boobooloon * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Boobooloon. Voor de ultieme bescherming

De BooBooLoon is de meest innovatieve manier om je huisdier te beschermen. Niet langer zal je huisdier moeite hebben met slapen, eten of zich comfortabel te voelen tijdens het herstellen van een operatie of een huid aandoening.

De  herstel kraag is een zacht en flexibel kussen-achtige kussen die het zachtjes houdt rond de hals en sluit met klittenband. Ondanks de halsband kan je huisdier zich makkelijk verplaatsen. Ook zal zijn nachtrust er niet door worden verstoord. 

De beschermkraag overstraalt de lampenkap en andere herstel halsbanden vanwege zijn eenvoudig opblaasbare ontwerp en zacht, flexibel materiaal. Het kussen-achtige herstel kraag is eenvoudig bevestigd aan de nek van je huisdier en zal voorzichtig op de plaats blijven.

Neem gerust een kijkje in ons assortiment als je hond wondjes of huidirritaties heeft.

Boobooloon online kopen

Boobooloon koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Boobooloon kragen zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Boobooloon? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs