Bolletje

Wat is Sinterklaas zonder kruidnoten. Bolletje verkoopt de lekkerste en de meest knapperige kruidnoten. In de originele smaak maar ook omhuld in chocolade en in de smaak truffel. Dat is pas smullen. Bestel Bolletje kruidnoten nu online.
Lees meer

Bolletje kruidnoten

De allerlekkerste kruidnoten zijn natuurlijk die van Bolletje. Gemaakt volgens een geheim kruidnotenrecept en lekker knapperig. Gebakken door knappe bakkers en zo verslavend dat je er altijd nog eentje (of twee) wilt. Bij Plein vind je verschillende varianten van de lekkerste kruidnoten van Bolletje.

Bolletje pepernoten

De meest bekende van het stel zijn toch wel de Bolletje kruidnoten. De originele kruidnoten van Bolletje zijn gemaakt volgens een geheim kruidnotenrecept en zijn daarom dus ook de allerlekkerste kruidnoten die er bestaan. Sinterklaas zonder deze kruidnoten is geen echte Sinterklaas. Zorg dus dat jij je zak kruidnoten van Bolletje hebt gekocht bij Plein. De zakken zijn verkrijgbaar in een variant van 500 gram en 1000 gram. Met de zak van 1000 gram kom jij de feestdagen wel door.

Bolletje chocolade kruidnoten

Naast de originele kruidnoten van Bolletje heeft Bolletje ook een chocolade variant gemaakt. Want ja, alles is nou eenmaal lekkerder in combinatie met chocolade. In de zak van de kruidnoten met een heerlijk chocoladelaagje zitten de volgende smaken in: puur, wit en melk. Ook deze chocolade kruidnoten zijn gemaakt volgens een geheim kruidnotenrecept.

Bolletje truffel kruidnoten

Als laatste heeft Bolletje een variant gemaakt met truffel chocolade. Dit is pure verwennerij, deze Bolletje truffel kruidnoten. De kruidnoot is gemaakt van de lekkerste witte chocolade en het fijnste cacaopoeder. Het Sinterklaas assortiment van Bolletje is om te smullen zo lekker, en met deze heerlijke truffel kruidnoten kom jij de feestdagen wel door.

Bolletje kruidnoten online kopen

Bolletje kruidnoten bestel je eenvoudig en snel online bij Plein.nl. Altijd snel in huis zodat je kunt genieten van de heerlijke smaak van Bolletje Kruidnoten. Bestel nu bij Plein en geniet snel van jouw favoriete smaak kruidnoten. Om te smullen zo lekker.