Bolfo Gold de bestrijding van vlooien en larven

Bolfo Gold heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: je druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren van uw hond op de intacte huid.

Bolfo Gold helpt niet alleen je hond bij het verwijderen van vlooien en larven, maar ook je kat. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende volumes. Het product is samengesteld op basis van de gewichtsklasse van je huisdier.

Mocht je een hond hebben die toevallig minder dan 4kg weegt dan is de Bolfo Gold Hond 40 Vlooiendruppels een aanrader. Heb je juist een hond die zwaarder is en tussen de 4kg en de 10 kg weegt dan is de Bolfo Gold Hond 100 Vlooiendruppels een aanrader. Nogmaals de producten zijn bepaald naar de gewichtsklasse van je hond of kat.

 

Bolfo Gold online kopen
Bolfo Gold koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Bolfo Gold vlooiendruppels zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Bolfo Gold? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.