Bogena * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Uierzalf beschermt de huid en houdt de huid soepel en zacht. De zalf helpt onder meer bij ruwe handen en een schrale huid. Bogena uierzalf verzorgt en ontsmet en is al decennia lang een ware bestseller.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Bogena Uierzalf
Bogena Uierzalf
300 gr
1
Maandag in huis
Bogena Uiercrème
Bogena Uiercrème
250 gr
Maandag in huis 16% korting

Bogena

De producten van Bogena helpen bij het verzorgen en beschermen van een droge huid. De zalf en crème helpt onder ander bij ruwe handen en schrale huid. Bogena is al decennia lang een ware bestseller in de beste verzorging voor jouw droge en ruwe huid. 

Bogena Uierzalf

De Uierzalf is al jaren het nummer 1 product van Bogena. De uierzalf biedt naast de verzorging van een droge en ruwe huid ook goede bescherming. De zalf wordt niet verwijdert door vocht en is daarom perfect voor het beschermen en soepel houden van de huid. Door onder andere de bestendigheid tegen vocht is de zalf ook ideaal in alle weersomstandigheden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. Bogena Uierzalf is op Plein verkrijgbaar in 300gr en 700gr. 

Bogena Uiercrème

Heb je liever een niet vette crème in plaats van reguliere Uierzalf? Dan heeft Bogena ook daar de oplossing voor met haar eigen Uiercrème. De Uiercrème biedt de zelfde bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Ten opzichte van de uierzalf dringt de uiercrème diep door in de huid. Dit zorgt voor een betere versoepeling en verzorging van de ruwe en schrale huid. De Uiercrème van Bogena is verkrijgbaar in 250gr en in 900gr. 

Bogena uierzalf kopen op Plein

Last van een schrale en ruwe huid? Dan heeft Bogena de juiste oplossingen met haar Uierzalf en uiercrème. Bescherm je ruwe huid tegen alle soorten weersomstandigheden met de producten van Bogena. Bogena koop je op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs