Bogacare

Bogacare biedt natuurlijke producten voor de verzorging van de vacht, oren en huid van jou hond of kat. De producten van Bogacare koop je gemakkelijk online bij Plein.
Lees meer

Bogar Bogacare voor hond en kat

Het verzorgen van de huid en vacht bij honden is veel moeilijker dan je denkt. De anatomische verschillen tussen hondenrassen zijn enorm – en zo is het ook met de huid en de vacht. Het is daarom belangrijk om een shampoo, afgestemd op de specifieke behoefte van jou hond, te gebruiken. Ook zijn de huid en het haar van honden behoorlijk anders dan dat van mensen. Het gebruik van shampoo voor mensen bij honden kan de natuurlijke beschermlaag van de huid aantasten.


De shampoos van bogacare zijn speciaal afgestemd op de behoefde van zes verschillende huid- en vachttypen. De shampoolijn bestaat uit zes verzorgende en plantaardige shampoos van hoge kwaliteit die bovendien vrij zijn van siliconen en parabenen. De combinatie van traditionele en exotische plantenextracten zorgt voor bijzonder milde reiniging en conditionering van het haar.

Naast verzorgende shampoos biedt Bogacare producten die een herstellende werking op de huid hebben. Ook biedt Bogacare Anti-Parasiet producten voor zowel hond en kat.

Bogar Bogacare online kopen

Bogacare koop je gemakkelijk en veilig online op huisdierplein. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Bogacare? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.