Body Lube

Body Lube glijmiddel op waterbasis zorgt, dankzij de hydraterende en bevochtigende werking, voor een prettige en sensuele ervaring. Ideaal voor gebruik als glijmiddel, maar ook geschikt als full bdoy massage.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Body Lube Glijmiddel Waterbasis
Body Lube Glijmiddel Waterbasis
500 ml
(0)
Direct leverbaar
14,95
Bekijk product: Body Lube Glijmiddel Waterbasis

Body Lube

Dit luxe glijmiddel is gemaakt op basis van water. Het glijmiddel kan je  gebruiken voor erotische doeleinden maar ook voor erotische full body massages. Body Lube glijmiddel zorgt voor meer comfort tijdens de seksuele activiteiten en vult het natuurlijke lichaamsvocht aan. Deze aanvulling zorgt voor een intense sensatie tussen jou en je partner. De waterbasis zorgt ervoor dat het glijmiddel van Body Lube zeer geschikt is in combinatie met latex condooms.

Discreet verpakt

Alle producten uit de categorie Seksualiteit worden discreet verpakt en worden bezorgd in een verpakking van Plein. Dat betekent dat aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar is wat erin zit.

Body Lube glijmiddel kopen op Plein

Body Lube koop je op Plein. Het luxe glijmiddel van Body Lube is op waterbasis en daarom zeer geschikt in combinatie met latex condooms. Gebruik het glijmiddel van Body Lube voor extra plezier tussen de lakens. Bekijk het assortiment van Body Lube op Plein. Altijd snel in huis!