Bodeepharm

De producten van Bodeepharm zijn samengesteld uit zuivere grondstoffen. De kwaliteitsgarantie van Bodepharm wordt onderbouwd door de jarenlange praktijkervaring van eigen personeel en gedegen studies.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Bodeepharm Helene Pekelharing
Bodeepharm Helene Pekelharing
500 ml
(0)
Direct leverbaar
11,28
Bekijk product: Bodeepharm Helene Pekelharing

Bodeepharm

Bodeepharm heeft verschillende producten in haar assortiment die zijn samengesteld uit zuivere grondstoffen. Hier geeft Bodeepharm haar garantie van kwalitatief goede producten voor jou. De aantoonbare effectiviteit is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring van eigen personeel en gedegen studies.

Bodeepharm Helene Pekelharing

De Bodeepharm Helene Pekelharing is een anti-roost preparaat lotion. Deze lotion is zeer effectief tegen roos op de hoofdhuid. Het gebruik van de Bodepharm Helene Pekelharing geeft je een optimale verzorging na het wassen van je haren. Na het wassen van je haar masseer je met je vingertoppen de lotion rustig in je haar. Vervolgens laat je de lotion zitten en was je hem niet uit.

Bodeepharm kopen op Plein

Bodeepharm koop je op Plein. De producten van Bodepharm zoals de Helene Pekelharing zijn samengesteld uit zuivere grondstoffen. De kwaliteit van Bodeepharm producten wordt onderbouwd door jarenlange praktijkervaring van eigen personeel en gedegen studies. Bestel Bodeepharm nu bij Plein. Altijd snel in huis!