Blonde Ultime * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Blonde Ultime 

Blonde Ultime geeft een uitzonderlijk blondresultaat. De formules zijn ontwikkeld met topmodel Claudia Schiffer. Haar inzichten en de expertise van Schwarzkopf hebben geleid tot een prachtige haarkleuringlijn met diverse tinten blond. Elke variant geeft helder, natuurlijk blond haar emt schitterende licht reflecties.

Haar blonderen

Wil je je haar blonderen? Dan heb je met Blonde Ultime het juiste product in handen. Ontdek het ultieme geheim van Claudia Schiffer voor ultiem blond haar. Het geeft een ongelofelijke glans en het haar zal luxueus zacht aanvoelen. Met de LXX Xtra Xtreme lightner krijg je wit bijna lichtgevend haar dat wel 8 tinten oplicht. Iets zachter is de LX Xtreme Lightner met 6 tinten. De Blonde Ultime 10-1 Light Cool blond geeft je het haar van Claudia en licht tot 2 tinten op. De donkerste variant is de 7-0 Dark Blond haarkleuring.

Haarkleuring blond

Blond Ultime heeft diverse varianten haarkleuring blond. Naast de haarkleuringen is er ook een handige Lightning Spray die je elk moment kunt gebruiken om mooie lichte punten te creeren of de kleuring intenser te maken. Het maakt het haar geleidelijk lichter voor een natuurlijk ogende blonde kleur.

Haarverf blond

Stijlvol, tijdloos en elegant: Claudia Schiffer is een blond beauty icoon met een bijzondere uitstraling. Dankzij Blonde Ultime haarverf kan iedere vrouw een prachtige blondtint verkrijgen. De hoogwaardige formules met parelextracten maken het haar luxueus zacht en zorgen voor veelzijdige blondtinten. Van lichte en koel blonde tinten die het haar twee of 4 tinten lichter maken of een medium en donkerblonde kleur. 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs