Bite away

Bite away is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van producten die helpen bij het verlichten van insectenbeten en steken. Het is een must-have voor iedereen die graag buiten is en gestoken wordt door muggen, wespen of andere insecten.
Lees meer

Bite away

Bite away is een merk dat gespecialiseerd is in het verlichten van insectenbeten en steken. Het is een must-have voor iedereen die graag buiten is en gestoken wordt door muggen, wespen of andere insecten. Met de Bite away insectenpen kun je snel en eenvoudig de pijn en jeuk van een beet of steek verlichten

Bite away insectenpen

De Bite away insectenpen is een innovatief apparaat dat werkt door middel van warmte. Door de pen op de huid te plaatsen en op de knop te drukken, wordt er een korte en pijnloze warmtepuls gegeven op de plaats van de beet of steek. Hierdoor wordt de pijn en jeuk snel verlicht en wordt het zwellingproces verminderd. Het apparaatje is veilig, gemakkelijk te gebruiken en kan ook worden gebruikt op kinderen vanaf 12 maanden. Naast het verlichten van pijn en jeuk kan de Bite away insectenpen ook worden gebruikt om de kans op het ontstaan van blaren te verminderen. Door de warmtepuls wordt de bloedtoevoer gestimuleerd, wat de genezing van de huid bevordert.

Bite away kopen op Plein

Als je op zoek bent naar een Bite away insectenpen, kun je deze gemakkelijk kopen op Plein.nl. Hier vind je een breed assortiment aan producten van Bite away en andere merken die gespecialiseerd zijn in insectenbestrijding en -preventie.