BioXtra * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

BioXtra biedt een compleet hoog kwalitatief assortiment van mondhygiëne producten speciaal voor een gevoelige en-of droge mond.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

BioXtra Mondgel
BioXtra Mondgel
40 ml
2
Maandag in huis
BioXtra Tandpasta
BioXtra Tandpasta
50 ml
2
Maandag in huis 15% korting
2x BioXtra Mondgel
2x BioXtra Mondgel
40 ml
2
Maandag in huis
3x BioXtra Tandpasta
3x BioXtra Tandpasta
50 ml
2
Maandag in huis 18% korting
BioXtra Mondspray
BioXtra Mondspray
50 ml
1
Maandag in huis 16% korting
2x BioXtra Mondwater
2x BioXtra Mondwater
250 ml
1
13% korting
BioXtra Mondwater
BioXtra Mondwater
250 ml
1
10% korting

BioXtra

BioXtra biedt een compleet hoog kwalitatief gamma van mondhygiëne producten die speciaal ontwikkeld zijn voor het bevochtigen, verfrissen en verzorgen van een gevoelige en/of droge mond. De gepatenteerde formule van BioXtra bevat active ingrediënten die de mond bevochtigen en de natuurlijke anti-bacteriële functies van het speeksel versterken. Alle producten van BioXtra zijn suiker- en alcoholvrij en vrij van sterke aroma’s.

BioXtra Mondgel

De mondgel van BioXtra brengt onmiddellijke verlichting en bevochtiging in de mond. Branderigheid, prikken en irritaties worden onmiddellijk verholpen door gebruik van deze mondgel.

Dit product wordt aanbevolen aan mensen die lijden aan: stress, diabetes, depressie, radiologie, chemotherapie, Sjögrens syndroom en bij gebruik en combinatie van diverse medicijnen.

BioXtra Mondspray

Deze mondspray geeft een onmiddellijke frisse adem en bevochtigt de gevoelige en/of droge mond. BioXtra mondspray is de ideale mondbevochtiger in een handig zakformaat, zodat overal waar je tijdens de dag bent, deze spray kunt meenemen. De BioXtra mondspray is ook een doeltreffend middel tegen tandplak gezien zijn actieve antibacteriéle werkstoffen tegen de bacteriën die zich in de biofilms bevinden.

BioXtra Mondspoelmiddel

De mondspoeling van BioXtra mondspoeling geeft een onmiddellijke frisse adem en bevochtigt onmiddellijk de gevoelige en/of droge mond. Dit mondspoelmiddel is ook nog eens 100% alcoholvrij! De BioXtra mondspoeling sluit perfect aan op de BioXtra tandpasta, zodoende krijgen de actieve antibacteriéle werkstoffen (enzymen) die je zonet in de mond grondig aanbracht, extra versterking!

BioXtra Tandpasta

Deze tandpasta heeft een gepatenteerde formule en is volkomen geschikt voor iedereen die een goede en gezonde mondhygiëne nastreeft. Om de werking van BioXtra tandpasta maximaal toe te passen, dien je deze te gebruiken in combinatie met de mondspoeling van BioXtra

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs