Bional * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Maak kennis met de gezondheidsproducten van Bional. Bional biedt voedingssupplementen voor verschillende behoeftes zoals je weerstand, hart- en bloedvaten, afslanken en ontspanning. Ontdek hoe Bional je kan helpen!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Bional Urifem
Bional Urifem
60 capsules
Maandag in huis 25% korting
bional-logo

Bional

Bional heeft al jarenlang ervaring in het maken van de beste producten voor verschillende toepassingen. Bional produceert voedingssupplementen en kruidengeneesmiddelen waarbij ze gebruik maken van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Afslankproducten

De afslankproducten van Bional helpen bij het afslanken door je hongergevoel te verminderen. De vetopname uit voedsel wordt beïnvloedt waardoor deze vetten niet gebruikt worden voor je energievoorziening. Je lichaam maakt daardoor gebruik van de eigen vetvoorziening. Ook zorgt Bional Ideaalgewicht voor een goede stoelgang waardoor de darmwerking wordt bevorderd.

Rust en ontspanning

Rust en ontspanning zijn elke dag weer nodig. Bional heeft een ruim assortiment die je rustig maken en een gezonde nachtrust ondersteunen. Ze zijn verkrijgbaar onder de naam Bional Nervovit en Bional Nachtrust. Voor de nachtrust kun je kiezen uit producten met of zonder melatonine. 

Ook heeft Bional capsules met de mineralen Magnesium en Calcium in het assortiment. Deze mineralen zijn belangrijk voor een gezonde gemoedstoestand.

Hart- en bloedvaten

  • Gezond hart. De visolie producten van Bional bevatten Omega 3 vetzuren die op hun beurt weer vol zitten met  EPA en DHA. De capsules van Bional bevat 500 mg visolie met EPA en DHA, en bevat totaal minstens 45% omega-3 vetzuren. Door het speciale productieproces ontstaat er tijdens en na het innemen van Bional Visolie capsules géén vervelende geur. Bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA is dit goed voor het hart, hersenen en gezichtsvermogen.
  • Gezond cholesterol. Daarnaast heeft Bional een product in het assortiment dat helpt om je cholesterolgehalte gezond te houden. Het is belangrijk voor je hart en bloedvaten om een verantwoord cholesterolgehalte te hebben. Gezond eten, voldoende bewegen, stoppen met roken en een gezonde leefstijl helpen om je cholesterol gezond te houden. Soms kan je lichaam daarnaast een steuntje in de rug gebruiken. Bional Cholesterol biedt ondersteuning. Bional Cholesterol bevat een natuurlijk extract van Rode Gist Rijst, dat op zijn beurt weer de stof Monacoline K bevat. Bij een dagelijkse dosering van 10 mg is Monacoline K goed voor het behoud van een normaal cholesterolgehalte.
  • Bloedsomloop. Bional Venal ondersteunt de bloedsomloop. Bij een zittend of staand beroep kun je te maken krijgen met vermoeide en zware benen. Je bloedsomloop kan dan wel wat hulp gebruiken. Bional Venal biedt die hulp.

Weerstand en energie

Voor extra weerstand heeft Bional Echinacea precies de goede formule. Een goede weerstand zorgt ervoor dat je gezond blijft of sneller herstelt na ziekte.  

Bewegen

  • Bional Glucosamine bevat vitamines en mineralen die speciaal geselecteerd zijn om je kraakbeen te ondersteunen. Vitamine C ondersteunt je lichaam bij het behoud van gezond kraakbeen, cellen en weefsels. Daarnaast ondersteunt vitamine C, net als zink, het behoud van sterke botten. Zink en selenium dragen bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels. Verder bevat Bional Glucosamine de stof Glucosamine.
  • Magnesium ondersteunt de spieren. Je spieren werken door zich samen te trekken en weer te ontspannen. De mineralen calcium en magnesium helpen bij de normale werking van je spieren. Ook je zenuwen gebruiken deze mineralen om goed te functioneren.

Prostaat

De prostaat producten van Bional ondersteunen de prostaatfunctie optimaal. Hierdoor helpt het om goed te kunnen blijven plassen. Dit is belangrijk om de urineafvoer vanuit de nieren goed te regelen. Het behoud van een normale prostaatfunctie is van enorm belang, zodat je geen last hebt bij het plassen.

Bional Kruidengeneesmiddelen bij urineverlies of plasproblemen

Bional heeft 2 verschillende kruidengeneesmiddelen die helpen bij ongewenst urineverlies of het hebben van een abnormale aandrang tot plassen. Dit zijn de Bional Granufink producten. Er zijn twee varianten Granufink Femina voor vrouwen en Granufink Prosta voor mannen.  

Bional kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het brede assortiment Bional gezondheidsproducten. Wil je ook ondersteuning bij afvallen, slapen, of je weerstand? Ontdek jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs