BioMat * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Maak kennis met de composteerbare vuilnis- en containerzakken van BioMat. De vuilniszakken zijn gemaakt op basis van biologisch afbreekbare maïszetmeel. Net zo stevig als plastic, maar beter voor het milieu.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

BioMat Compostable Waste Bag 40 - 60 liter
BioMat Compostable Waste Bag 40 - 60 liter
10 stuks
Morgen in huis
BioMat Compostable Waste Bag 120 - 140 liter
BioMat Compostable Waste Bag 120 - 140 liter
10 stuks
Morgen in huis 5% korting
BioMat Papierzak  120/140L
BioMat Papierzak 120/140L
20% korting

BioMat

Het merk BioMat staat voor ecologische en milieubewuste oplossingen die zowel gebruiksvriendelijk als duurzaam zijn. De BioMat vuilniszakken worden geproduceerd in Duitsland en voldoen aan de hoogste gecertificeerde standaarden.

BioMat vuilniszakken en containerzakken

De meeste vuilniszakken zijn gemaakt van plastic en hierdoor slecht voor het milieu. BioMat heeft hiervoor een oplossing bedacht. Composteerbare vuilniszakken. De vuilniszakken van BioMat zijn gemaakt op basis van biologisch afbreekbare maïszetmeel. Hierdoor zijn ze een stuk beter voor het milieu. Daarnaast zijn de BioMat vuilniszakken gemakkelijk in gebruik. Ze houden de afvalbak en de randen schoon waardoor nare geurtjes geen kans maken. De vuilniszakken zijn bovendien erg sterk, net als de plastic varianten, alleen dan veel beter voor de planeet.

Voordelen BioMat vuilnizakken:

  • Gecertificeerd composteerbaar (EN 13432) en gecertificeerd duurzaam volgens OK Compost Home
  • Scheurvast en zeer stevig
  • Verkrijgbaar in diverse maten: van 10 liter tot 240liter.
  • Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen

BioMat kopen op Plein

Op Plein vind je de composteerbare vuilnis- en containerzakken van BioMat. Goed voor het milieu en zeer gemakkelijk in gebruik. Ontdek nu het complete assortiment en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs