Biogaze * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Biogaze kan worden gebruikt voor de bedekking van wonden en lichte huidbeschadigingen en als eerste hulp bij oppervlakkige en kleine brandwonden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Biogaze Kompress 10 x 10 cm
Biogaze Kompress 10 x 10 cm
10 stuks
1
Morgen in huis 5% korting
Biogaze Verbandgazen 5 x 5 cm
Biogaze Verbandgazen 5 x 5 cm
10 stuks
Morgen in huis
2x Biogaze Kompress 10 x 10 cm
2x Biogaze Kompress 10 x 10 cm
10 stuks
1
Morgen in huis 8% korting
2x Biogaze Verbandgazen 5 x 5 cm
2x Biogaze Verbandgazen 5 x 5 cm
10 stuks
Morgen in huis

Biogaze

Biogaze maakt verbandgazen en kompressen. Biogaze wordt al decennia lang gebruikt bij lichte brandwonden. Het bekendste product uit de Biogaze familie is het geïmpregneerde verband dat de licht verbrande huid beschermt en herstelt. De gazen van Biogaze bestaan nog steeds. Later is daar een hydrogel in verschillende uitvoeringen aan toegevoegd.  

Lichte brandwonden thuis

Als je het strijkijzer aanraakt terwijl het nog warm is, een buis waar warmwater doorheen loopt, de uitlaat van je brommer, spetters kokend water of vet…allemaal dingen die ervoor kunnen zorgen dat je een lichte brandwond op loopt. Een goede verzorging is dan belangrijk i.v.m. littekenvorming en herstel van de huid. Biogaze helpt hierbij. Als je vaak ongelukjes hebt waarbij je lichte brandwonden oploopt kan het verstandig zijn om Biogaze in huis te hebben. 

Lichte brandwonden op het sportveld

Als je een sport beoefend waarbij op kunstgras wordt gespeeld kun je tijdens je val ook brandwonden oplopen. Biogaze kan dan helpen om de pijn te verzachten en het huidherstel te bevorderen. Voor sportclubs die op kunstgras spelen is Biogaze verband een goede aanvulling op de EHBO doos.

Wat te doen bij een lichte brandwond?

Een lichte brandwond heb je snel en dan is het belangrijk dat je deze i.v.m. littekenvorming adequaat en snel behandelt. Je begint altijd met minimaal 15 minuten koelen onder de kraan met lauw  water. Als het een lichte brandwond betreft kun je deze behandelen met Biogaze. Let op: als het een (lichte) brandwond in het gezicht betreft of een groot oppervlakte van de huid dan is het verstandig om hiermee naar je huisarts te gaan. Voor tweede- of derdegraads brandwonden is het sowieso verstandig om deze te laten zien aan een arts.

Biogaze kopen op Plein.nl

Altijd handig om in huis te hebben. Biogaze kan worden gebruikt voor de bedekking van wonden en lichte huidbeschadigingen en als eerste hulp bij oppervlakkige en kleine brandwonden. Bestel Biogaze nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis.  

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs