Bio-Life

Bio-Life heeft verschillende producten gericht op de gezondheid en schoonheid van je huisdieren en van de omgeving. De producten zijn voornamelijk bedoeld om allergische reacties van de mens op huisdieren of stof tegen te gaan.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Bio-Life AirCleanse
Bio-Life AirCleanse
250 ml
(0)
Morgen in huis
19,95
Bekijk product: Bio-Life AirCleanse
Bio-Life Petalcleanse Kat
Bio-Life Petalcleanse Kat
350 ml
(0)
Morgen in huis
17,76
Bekijk product: Bio-Life Petalcleanse Kat
Bio-Life Petalcleanse Hond
Bio-Life Petalcleanse Hond
350 ml
(0)
Morgen in huis
17,99
Bekijk product: Bio-Life Petalcleanse Hond
Bio-Life Washcleanse
Bio-Life Washcleanse
300 ml
(0)
Morgen in huis
21,45
Bekijk product: Bio-Life Washcleanse
Bio-Life HomeCleanse
Bio-Life HomeCleanse
350 ml
(0)
Morgen in huis
19,52
Bekijk product: Bio-Life HomeCleanse

Bio-Life

Het merk Bio-Life heeft verschillende handige producten in het assortiment gericht op de gezondheid en schoonheid van je huisdieren en ook de schoonheid van de omgeving. Bio-Life heeft producten in de vorm van een spray en een lotion. De producten zijn voornamelijk bedoeld om allergische reacties van de mens op huisdieren of stof tegen te gaan. Wanneer je dus allergisch bent voor bijvoorbeeld honden of katten, maar je wil toch graag een huisdier in huis hebben, dan zijn de artikelen van Bio-Life een ideale oplossing tegen de allergie.

Bio-Life schoonmaak sprays en lotions

Bio-Life biedt een breed assortiment aan schoonmaaksprays en lotions voor jouw hond of kat waarmee jij je huis en je huisdieren fris en gezond houdt. De lotions bieden je de mogelijkheid om jouw hond of kat te ontdoen van allergenen zonder dat je jouw hond of kat hoeft te wassen. De producten zijn voornamelijk bedoeld om allergische reacties van de mens op huisdieren of stof tegen te gaan.

Bio-Life kopen op Plein.nl

Op zoek naar schoonmaak sprays of lotions van Bio-Life? Op Plein vind je het complete assortiment van Bio-Life. Ontdek nu jouw gewenste kattenbakvulling en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!