Bio-D

Draag bij aan een schonere planeet met de ecologische en economische producten van Bio-D. Bio-D biedt een assortiment reinigingsproducten gemaakt van ethisch geproduceerde ingrediënten gehuld in 100% recyclebare verpakkingen.
Lees meer

Bio-D

Draag bij aan een schonere planeet met de ecologische en economische producten van Bio-D. Het gehele assortiment van Bio-D is vegan, dierproefvrij en vrij van chemicaliën. De producten worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en hebben een volledige traceerbaarheid. De verpakkingen van Bio-D zijn gemaakt van gerecycled materiaal, dat anders misschien wel was beland op een stortplaats. 

Bio-D wasmiddel

Het wasmiddelen assortiment van Bio-D bevat onder andere een waspoeder, wasmiddel en wasverzachter. Het waspoeder heeft een parfumvrije en hypoallergene geconcentreerde formule. De wasverzachter en het wasmiddel zijn beide licht geparfumeerd met pure essentiële lavendelolie en hebben een biologisch afbreekbare verpakking.

Bio-D schoonmaakmiddelen

Bio-D heeft ook een aantal schoonmaakmiddelen in haar assortiment. Zo is er een allesreiniger, badkamerreiniger en toiletreiniger. Al deze schoonmaakmiddelen zijn niet agressief en werken zeer doeltreffend. Van de badkamerreiniger is er ook een navulling beschikbaar zodat je je lege fles niet hoeft weg te gooien.

Bio-D handzeep

Naast schoonmaakmiddelen en wasmiddelen heeft Bio-D ook een een aantal handzepen in haar assortiment, waaronder ook een parfumvrije handzeep. Door het handige pompje van de flacons kun je gemakkelijk de dosering bepalen. De handzepen zijn effectief tegen bacteriën.

Bio-D kopen op Plein

Jouw favoriete Bio-D producten online bestellen? Dat kan bij Plein. Ontdek de natuurlijke schoonmaakproducten van Bio-D en bestel ze gemakkelijk online.