Bic * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De scheermesjes van BIC zorgen voor een ultrazacht en strak scheerresultaat. Elke mesje past zich afzonderlijk aan de contouren van het gezicht en lichaam aan. Het stevige handvat en de fijne grip zorgt voor de perfecte scheerbeurt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Bic Megalighter Aansteker
Bic Megalighter Aansteker
Maandag in huis 8% korting
Bic Scheermes Miss Soleil Sensitive
Bic Scheermes Miss Soleil Sensitive

BIC

Voor mannen en voor vrouwen heeft BIC dé scheeroplossing. Zo heeft BIC voor mannen de BIC Flex Hybrid 3 en 5. Voor de vrouwen heeft BIC Miss Soleil Sensitive in het assortiment. 

BIC heeft bij het maken van de scheermesjes en houders een betaalbare prijs in gedachte gehouden. De scheermesjes van BIC gaan tot wel 10 scheerbeurten mee zonder dat ze hun scherpte verliezen. BIC focust zich op de technologische innovatie van deze scheermesjes en houders zodat jij altijd verzekerd bent van de beste scheerproducten.

BIC scheermesjes Flex Hybrid

De scheermesjes voor de Flex Hybrid van BIC passen zich afzonderlijk aan de contouren van het gezicht aan. Op deze manier garandeert BIC een ultra precieze en probleemloze scheerbeurt. Het mesje bevat een metaal evenwichtsfeer voor betere controle tijdens het scheren. Met de vlijmscherpe mesjes bereik je zelfs de meest lastig bereikbare plekjes.

BIC scheermesjes Miss Soleil Sensitive

Het Miss Soleil Sensitive scheermes van BIC bestaat uit drie scheermesjes die apart van elkaar bewegen, voor extra comfort tijdens het scheren. De apart bewegende scheermesjes in combinatie met de meebewegende kop vormen zich naar de vormen van je lichaam en verzekeren je zo van een glad en verzorgd resultaat. 

BIC scheermesjes kopen op Plein

Op Plein vind je de messcherpe scheermesjes van BIC voor mannen en vrouwen. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs