Bia Bed * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De hondenbedden van Bia Bed zorgen ervoor dat jouw hond lekker kan relaxen en slapen. Bia Bed hondenbedden zijn van de allerhoogste kwaliteit en bieden superieur ligcomfort.
Lees meer

Bia Bed

Honden houden ervan om zo af en toe een aantal uurtjes uit te rusten. De hondenbedden van Bia Bed zorgen ervoor dat jouw hond lekker kan relaxen en slapen. Het enige echte Bia Bed wordt sinds 1969 gefabriceerd. Door de jaren heen heeft het Bia Bed zich steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Het hondenbed is ontworpen in 1969 door Bengt Asklòf, die ook de productie heeft gestart. Het Bia Bed is een echte Zweedse klassieker, bijna elke hond in Zweden heeft een Bia Bed. Het Bia Bed heeft een erg hoge kwaliteit en is daarom veruit het beste hondenbed. De zachte en comfortabele Bia Bedden zijn de favoriet van elke hond.

Elke hond vindt het lekker om dagelijks een aantal uur uit te rusten. De hondenbedden van Bia Bed geven jouw hond de gelegenheid om dit dan ook te doen. Deze bedden zijn niet alleen functioneel, maar passen ook perfect in ieder interieur doordat de bedden verkrijgbaar zijn in verschillende mooie kleuren. Zo is er voor ieder huishouden een perfect Bia Bed.

Bia Bed kopen op Plein.nl

Een Bia Bed kopen doe je snel en voordelig bij Plein. Op Plein.nl vind je een breed Bia Bed assortiment voor jouw favoriete huisdier. Van de Bia bedden tot de matrassen: wij hebben voor ieder wat wils. Ontdek nu alle Bia Bed producten en bestel eenvoudig online. Altijd snel in huis en netjes bij je thuisbezorgd.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs