Better Toothbrush

De Better Toothbrush is een tandenborstel die niet alleen voedselresten, plak en bacteriën verwijdert, maar ook het tandvlees stimuleert. Dit dankzij de unieke V-stand van de buitenste rij haren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Better Toothbrush Tandenborstel Premium Soft Paars
Better Toothbrush Tandenborstel Premium Soft Paars
(0)
Morgen in huis
3,99
Bekijk product: Better Toothbrush Tandenborstel Premium Soft Paars
Better Toothbrush Kids Happy Face Blauw
Better Toothbrush Kids Happy Face Blauw
(0)
Morgen in huis
3,22
Bekijk product: Better Toothbrush Kids Happy Face Blauw

Better Toothbrush

Better Toothbrush is een nieuwe innovatie die niet alleen je tanden volledig reinigt maar ook het tandvlees stimuleert. De Better Toothbrush reinigt je gebit van voedselresten, plak en bacteriën. De stimulatie van het tandvlees wordt gedaan door het unieke V design van alle Better Toothbrush tandenborstels. 

Waarom het tandvlees stimuleren?

Om het tandvlees gezond en sterk te houden, moet het gestimuleerd worden. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en houdt het tandvlees sterk en soepel. Gebruik de tandenborstels van Better Toothbrush voor een gezond, fris en verzorgd gebit.

Better Toothbrush tandenborstels

Better Toothbrush heeft verschillende soorten tandenborstels die ieder een unieke toepassing hebben. Daarnaast heeft Better Toothbrush ook diverse haarsterkten voor ieder gebit. Bekijk alle tandenborstels van Better Toothbrush op Plein.

  • Better Toothbrush Tandenborstel Regular Soft
  • Better Toothbrush Tandenborstel Regular Medium
  • Better Toothbrush Tandenborstel Premium Soft
  • Better Toothbrush Tandenborstel Premium Medium

Better Toothbrush kopen op Plein

De innovatieve tandenborstels van Better Toothbrush koop je op Plein. Op Plein vind je het complete assortiment van Better Toothbrush. Het unieke V design zorgt voor de stimulatie van het tandvlees en zorgt voor een betere doorbloeding en een gezond gebit. Better Toothbrush vind je op Plein. Altijd snel in huis!