Betadine * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Voor het desinfecteren en verzorgen van wonden en het behandelen en voorkomen van infecties gebruik je Betadine. Gemakkelijk in gebruik en zeer kindvriendelijk.
Lees meer

Betadine

Betadine wordt het meest gebruikt voor het desinfecteren en verzorgen van wonden en om infecties te behandelen en te voorkomen. Betadine helpt bij een snelle en mooie wondgenezing met minder kans op littekens. De werkzame stof in alle Betadine varianten is povidonjodium. Dit is een speciaal soort jodium dat niet prikt, maar wel goed desinfecteert. Het is daarom een prettig middel om te gebruiken en zeer kindvriendelijk.

Bacteriën zijn overal om ons heen. Daarom is het soms verstandig om de huid te desinfecteren zonder dat je een wond hebt. Denk bijvoorbeeld aan een dagje werken in de tuin of klussen. Of een dagje strand, dierentuin of spelen in de zandbak voor je kinderen. Gebruik voor het desinfecteren van je handen en huid is er Betadine Scrub en voor je hoofdhuid Betadine Shampoo.

Betadine jodium

In alle Betadine varianten zit povidonjodium. Dit is een speciaal soort jodium en zeker niet hetzelfde als ‘gewone' jodium.

Voordelen van povidonjodium in Betadine:

  • Het doodt snel en effectief bacteriën, schimmels en virussen.
  • Het verkleurt als het is uitgewerkt. Als de bruine kleur is verdwenen, weet je dat je het opnieuw moet aanbrengen.
  • Het prikt niet, maar desinfecteert net zo goed als ‘gewone' jodium. Het is daarom kindvriendelijk.

Betadine Scrub

Betadine Scrub is een vloeibare milde desinfecterende zeep waar geen korreltjes in zitten. Het is zeer geschikt voor het desinfecteren van de huid en de handen. Betadine scrub is ook ideaal bij de behandeling van waterwratjes. De scrub versnelt de genezing en helpt bij het voorkomen van een verdere verspreiding.

Betadine Shampoo

Betadine Shampoo is een vloeibare shampoo die geschikt is voor het desinfecteren van de hoofdhuid. In deze shampoo zitten geen vormen van parfum zodat je hoofdhuid daar niet vervelend op zal reageren. Verder heeft de shampoo een verzachtend effect en helpt het tegen jeuk en irritatie door bijvoorbeeld infecties en schimmels. Verder zal je haar ook niet verkleuren van deze shampoo.

Betadine Zalf

Betadine Zalf is er ter voorkoming en behandeling van infecties van bijvoorbeeld kleine brandwonden, snij-, of schaafwonden en andere huidbeschadigingen. Ook helpt de Betadinezalf om waterwratjes sneller en beter te genezen. Doordat de zalf aan de wond plakt, zal deze langer blijven zitten. Ook is er minder kans op lekken en vlekken.

Betadine Oplossing

Betadine Oplossing is geschikt voor het uitspoelen en desinfecteren van kleine en ondiepe snij- of prikwonden. Verder verkleint het de kans op littekens en prikt het niet bij gebruik. Dit is het meest verkochte product van Betadine en daarom onmisbaar in elk medicijnkastje. Betadine Oplossing werkt hetzelfde als de zalf met als enige verschil dat Betadine Oplossing waterig is waardoor je het ook kunt gebruiken om de wond uit te spoelen. 

Betadine kopen op Plein

Betadine is een uitstekend middel tegen bacteriën, schimmels en virussen. Naast het desinfecteren van wonden kun je Betadine ook gebruiken voor het algeheel desinfecteren van bacteriën, schimmels en virussen. Ook schimmels en virussen kunnen namelijk infecties veroorzaken. Betadine koop je voordelig online op Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs