Bergland * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Sinds 1982 biedt Bergland de best mogelijke, natuurlijke verzorging voor jouw huid. Bergland ontwikkelt en produceert gecertificeerde natuurlijke cosmetica, wellnessproducten en volledig natuurlijke essentiële oliën.
Lees meer

Bergland

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert Bergland natuurlijke cosmetica op basis van natuurlijke plantkracht en natuurlijke essentiële oliën. Zodat jij je goed in je vel voelt.

In de stressvolle wereld van vandaag, met zijn lasten voor mens en milieu, neemt de behoefte aan gezondheidspreventie toe. Dit geldt niet alleen voor voeding, maar ook het grootste orgaan in het lichaam - onze huid, heeft verzorging nodig.

Bergland biedt effectieve natuurlijke producten voor een breed scala aan behoeften. Bijzondere aandacht wordt besteed aan natuurlijke cosmetica, aromatherapie, wellness producten en supplementen.

Bergland kopen op Plein

Op Plein vind je de producten van Bergland. Ontdek nu het assortiment en bestel jouw favoriete Bergland product voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs