Benefit * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

“Laughter is the best cosmetic”. Benefit is een cosmetica én een feelgood-merk. Benefit biedt de oplossingen voor jouw beauty problemen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Benefit Boi-Ing Cakeless Concealer 6 Fly High
Benefit Boi-Ing Cakeless Concealer 6 Fly High
5 ml
Maandag in huis 9% korting

Benefit

Het in San Francisco opgerichte beautymerk Benefit gelooft dat jouw glimlach de mooiste make-up is. Het doel is dan ook om met de producten een lach op je gezicht te toveren. Benefit is een snel groeiend merk en opereert al in 59 landen. De creatieve beauty oplossingen die het merk biedt, gaan de hele wereld over. Benefit staat zelfs al bekend om het nummer 1 wenkbrauw merk van de wereld. Uiteindelijk heeft alles wat het merk doet het doel de consument zien lachen.

Benefit biedt niet alleen producten aan, maar ook services. Zo beschikt het merk over 3000 ‘brow bars’ wereldwijd waar je je wenkbrauwen kan laten perfectioneren. Benefit zoekt altijd de balans tussen innovatie en creatieve namen voor hun verpakkingen en producten, als zij maar een lach op jouw gezicht krijgen.

Benefit make-up

Het assortiment van Benefit is erg breed. Van wenkbrauwproducten tot aan lippenstiften en van primers tot aan bronzers. Ontdek het assortiment gemakkelijk online op Plein.

Benefit wenkbrauwproducten

Benefit staat bekend om haar wenkbrauwproducten. Zo bieden zij een breed assortiment aan wenkbrauwartikelen. Benefit Goof Proof Brow Shaping Pencil is in verschillende varianten beschikbaar. De wenkbrauwpotloden zijn snel en gemakkelijk voor een natuurlijk ingevulde wenkbrauw. De Benefit KaBrow wenkbrauwgel is een waterproof opbouwbare wenkbrauwgel die je wenkbrauwen niet alleen invult, maar ook definieert.

Benefit lippenstift

Met de lipproducten van Benefit zet jij een stapje hoger in je ‘lipgame’. Zo biedt Benefit een lippenstick en lipliner in 1. De They’re Real Double The Lip zorgt voor volume en dimensie op je lippen met behulp van de handige applicator. Het product blijft tot wel acht uur vlekkeloos zitten.

Benefit gezichtverzorging

Benefit beschikt over een aantal face primers. De bestseller Porefessional Pore Primer vermindert de zichtbaarheid van je poriën en zorgt voor een egale teint. Deze primer is ook verkrijgbaar in een matte variant.

Benefit kopen op Plein

Geïnteresseerd in het vrolijke assortiment van Benefit? Plein biedt een breed scala aan Benefit producten, van gezichtsverzorging tot aan wenkbrauwpotloden. Bestel je favorieten snel en gemakkelijk online via Plein.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs