Beestenspul * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Beestenspul verkoopt exclusieve kwaliteitsproducten voor jouw hond of kat. De kwaliteit maar ook de uniekheid van de producten zijn terug de vinden in het brede aanbod. Van bijtrollen tot bedden, genoeg om jouw huisdier te verwennen!
Lees meer

Beestenspul

Beestenspul heeft zich in de 36 jaar van haar bestaan gevestigd als een begrip bij dierenliefhebbers. Door de vele samenwerkingen in het buitenland biedt Beestenspul diverse unieke maar zeker ook exclusieve producten aan voor honden en katten. 

Beestenspul Drybeds

Alle Beestenspul Drybeds zijn gemaakt van synthetische schapenvacht. Ze zijn op verschillende plekken te gebruiken zoals in huis, de hondenmand of in de auto. De schapenvacht zorgt ervoor dat hij warm is in de winter en koud in de zomer. De drybeds zijn gemakkelijk te wassen dus hygiënisch gezien ook ideaal. 

Beestenspul bijtrollen

De bijtrollen van Beestenspul zijn in verschillende materialen van hoge kwaliteit beschikbaar. Denk aan materialen zoals jutte en leer. Daarnaast kan er gekozen worden tussen wel of geen handvat voor de bijtrol. 

Beestenspul kopen op Plein

Op Plein vind je de leuke producten van Beestenspul. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs