Becel * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Becel gelooft in de kracht van plantaardig en heeft daarom 100% plantaardige producten ontwikkeld
Lees meer

Becel

Becel gelooft in de kracht van plantaardig en heeft daarom 100% plantaardige producten ontwikkeld om op je brood te smeren, om heerlijk mee te koken, om je salade lekkerder te maken of je kopje koffie net die zachtere smaak te geven.

Becel Koffiemelk

Becel voor de Koffie is lekker zacht en romig van smaak, en geeft je kopje koffie een heerlijke zachte smaak. Becel voor de Koffie (gesteriliseerd) bevat 4% vet, waarvan 50% Omega 3 en Omega 6.

Becel voor de Koffie is ook uitstekend te gebruiken als vervanging van room voor het afmaken van sauzen en soepen. Voeg bijvoorbeeld eens een scheutje Becel voor de Koffie toe aan de jus, en je hebt een heerlijk romig sausje. Ook een gratin of hartige taart wordt extra lekker van smaak met Becel voor de Koffie. In een omelet of in aardappelpuree kan je de melk vervangen door Becel voor de Koffie voor een romig effect.

Becel online bestellen

Altijd voorbereid willen zijn op melk bij de koffie of om je recept net wat romiger te maken? Bestel dan Becel koffiemelk snel en gemakkelijk op Plein.nl of via de Plein app. 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs