Beauty Made Easy

Innovatief, kleurrijk en stijlvol. Beauty Made Easy is een jong, trendy merk uit Scandinavië dat beauty toegankelijk maakt voor iedereen. Beauty Made Easy biedt fijne lipbalsems voor kissable lips en gezichtsmaskers voor een stralende look.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Beauty Made Easy Natural Lipbalm Raspberry
Beauty Made Easy Natural Lipbalm Raspberry
(0)
Morgen in huis
15% korting
4,50 (adviesprijs) 3,83
Bekijk product: Beauty Made Easy Natural Lipbalm Raspberry

Beauty Made Easy

Beauty Made Easy is een Deens merk met kleurrijke, innovatieve en trendy beauty producten. Het merk is opgericht in 2014 door Terje Munck en haar tienerdochter Katrine. Beauty Made Easy staat voor de schoonheid die in ons allemaal zit en terug komt in verschillende vormen en nuances. Iedereen moet zijn eigen ik vinden. Zoek het met een glimlach en een positieve houding.

Beauty Made Easy is een duurzaam, biologisch en ecologisch beautymerk. Het gebruik van plastic wordt tot een minimum beperkt (en het liefst helemaal weggelaten) en elk onderdeel van een product kan worden hergebruikt, gerecycled of gecomposteerd.

Beauty Made Easy make-up

De collectie van Beauty Made Easy bestaat uit kleine alledaagse schoonheidsbenodigdheden die in een make-uptas, handtas of broekzak passen. Denk aan producten voor de lippen of een verzorgend masker voor het gezicht. Kleurrijk, on-trend en met een hoog ‘hebben, hebben, hebben’ gehalte. Beauty Made Easy wil jonge meisjes vertellen dat je brutaal en kleurrijk mag zijn en dat je best mag opvallen. Kortom: stand out from the crowd.