Beaphar

Beaphar probeert voor ieder huisdier de juiste verzorging en geneesmiddelen te bieden. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor honden en katten maar ook andere huisdieren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Beaphar 404 Vogelspray
Beaphar 404 Vogelspray
500 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
20% korting
18,95 (adviesprijs) 15,10
Bekijk product: Beaphar 404 Vogelspray
Beaphar Wormmiddel  Vogel - Knaagdier
Beaphar Wormmiddel Vogel - Knaagdier
100 ml
(2)
Tijdelijk uitverkocht
21% korting
17,50 (adviesprijs) 13,75
Bekijk product: Beaphar Wormmiddel Vogel - Knaagdier
Beaphar Bogena Multi-Vitamine Vogel
Beaphar Bogena Multi-Vitamine Vogel
20 ml
(0)
Morgen in huis
6,85
Bekijk product: Beaphar Bogena Multi-Vitamine Vogel
Beaphar Wormmiddel voor Vogels
Beaphar Wormmiddel voor Vogels
10 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
6% korting
9,25 (adviesprijs) 8,69
Bekijk product: Beaphar Wormmiddel voor Vogels
Beaphar Ongediertespray
Beaphar Ongediertespray
150 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
23% korting
9,45 (adviesprijs) 7,25
Bekijk product: Beaphar Ongediertespray
Beaphar Vitamine B
Beaphar Vitamine B
50 ml
(1)
Morgen in huis
5% korting
9,25 (adviesprijs) 8,75
Bekijk product: Beaphar Vitamine B

Beaphar voor je huisdier

Beaphar is opgericht in 1943 en zorgt sindsdien voor een goede gezondheid van je huisdier. Beaphar biedt een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten en geneesmiddelen voor je huisdier. Beaphar heeft producten voor honden, katten, kanaries en ook voor andere huisdieren.

Beaphar producten

Beaphar heeft een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten en geneesmiddelen voor je huisdier. Beaphar heeft onder andere bestrijdingsmiddelen tegen vlooien, teken, wormen en luizen. Deze zijn te verkrijgen voor je hond of kat. Daarnaast heeft Beaphar ook geneesmiddelen die specifiekere aandoeningen aanpakken zoals anti-stresspillen en diarreeremmers. Deze producten zijn geschikt voor zowel honden als katten.  

Naast de verschillende geneesmiddelen heeft Beaphar ook verschillende vitamines en voedingssupplementen, deze dragen bij aan de verzorging van je huisdier. Neem als voorbeeld de vitaminesnacks, deze snacks zijn gevuld met een vitamines. Je huisdier krijgt dan een lekkere snack die tegelijkertijd goed is voor zijn of haar gezondheid. Daarnaast heeft Beaphar ook nog shampoos voor de vacht van je huisdier. Er zijn verschillende shampoos verkrijgbaar, voor verschillende redenen zoals een vette vacht of voor een glanzende vacht. Kortom, met de producten van Beaphar kan je je huisdier compleet verzorgen.

Beaphar kopen op Plein.nl

Beaphar producten koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De Beaphar verzorgingsartikelen zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Bovendien altijd snel in huis.