Barnhouse * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Maak kennis met de crunchy muesli van Barnhouse. Biologisch, lekker van smaak en gemaakt van uitsluitend de hoogste kwaliteit ingrediënten. Ontdek jouw favoriete Barnhouse smaak nu.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Barnhouse Flakes Spelt
Barnhouse Flakes Spelt
250 gr
Maandag in huis 11% korting
Barnhouse Flakes Haver
Barnhouse Flakes Haver
275 gr
6% korting
3x Barnhouse Flakes Haver
3x Barnhouse Flakes Haver
275 gr
10% korting

Barnhouse

Bij Barnhouse staan ​​smaak en kwaliteit voorop. De crunchy muesli is heerlijk, biologisch en bevat alleen de allerhoogste kwaliteit ingrediënten.

De geschiedenis van Barnhouse

Een Beiers meisje en een jonge Engelsman op zoek naar geluk richtten Barnhouse op in 1979. Het idee om crunchy (krokante muesli) uit Engeland te importeren naast andere biologische voedingsmiddelen, konden ze echter niet implementeren. De lokale fabrikant geloofde niet in hun succes.
"Nu meer dan ooit!" Zei Neil Reen destijds tegen zichzelf en begon zijn eigen knapperige ontbijtgranen te mixen. Het bakken van het product met biologische ingrediënten was helemaal nieuw. Destijds was Crunchy alleen verkrijgbaar in Engeland.

Om zich te onderscheiden noemden de twee hun product Krunchy met een 'K'. Barnhouse is langzaam, bijna organisch gegroeid. Pas in 1998 maakte Barnhouse een grote sprong voorwaarts met een grote en moderne Krunchy-bakkerij. Anno nu worden hier dagelijks verschillende soorten Krunchy, Krunchyrepen en muesli geproduceerd.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs