De babyproducten van Bargje Big kent een groot en gevarieerd assortiment met leuke en speelse producten. Samen met zijn vriendjes beleeft Bargje Big de leukste avonturen. Geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Ontdek nu online bij Plein.
Lees meer

Bargje Big

Bargje Big biedt een groot en gevarieerd assortiment met leuke en speelse babyproducten. De babyproducten zijn van de beste kwaliteit en verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Bargje Big, een guitig en speels varkentje, speelt de hoofdrol in het uitgebreide assortiment aan babyartikelen. Samen met zijn vriendjes beleeft Bargje Big de leukste avonturen.
De producten van Bargje Big zijn geschikt voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar oud. Alle producten worden gemaakt onder de strengste normen van Europa, CPSC en FDA en alle producten zijn BPA vrij.

Het assortiment van Bargje Big bestaat uit:

  • Flessen en spenen: gemakkelijk in gebruik en met een mooi en speels design.
  • Eten en drinken: breed assortiment met de leukste bordjes, bakjes, lepeltjes, drinkbekers en pakjeshouders.
  • Verzorging: je kindje verdient de beste verzorging. Daarom heeft Bargje Big onder meer een kam, borstel en manicuresetje in het assortiment.
  • Haar en huid: heerlijke verzorgingsproducten voor de haartjes en huid van je kleintje. Verkrijgbaar in een leuke verpakking waar je gegarandeerd blij van wordt.

Bargje Big kopen

Op Plein.nl, jouw online babywinkel, vind je het uitgebreide assortiment babyproducten van Bargje Big. Van de flesjes en fopspenen tot de leuke bordjes, anti-lekbekers en handige drinkpakjes. Ontdek nu het assortiment van Bargje Big en bestel jouw favorieten direct online.