Banminth

Bijna iedere hond heeft er wel eens last van; een worminfectie. Doordat je deze infectie moeilijk tot niet kan herkennen is het van belang dat je je hond regelmatig een ontwormingskuur geeft.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Banminth Ontwormingsmiddel Hond
Banminth Ontwormingsmiddel Hond
24 gr
(0)
Tijdelijk uitverkocht
17,17
Bekijk product: Banminth Ontwormingsmiddel Hond

Banminth

Bijna iedere hond heeft er wel eens last van; een worminfectie. Doordat je deze infectie moeilijk tot niet kan herkennen is het van belang dat je je hond regelmatig een ontwormingskuur geeft. Hierdoor zal je hond beschermt blijven tegen wormen.

Een hond kan door verschillende oorzaken wormen krijgen. Het riskante van een worminfectie is dat je het niet gelijk ziet. Maar het niet behandelen ervan kan leiden tot erg vervelende problemen. Veel voorkomende problemen zijn braken, een doffe vacht en een achterblijvende groei. Daarnaast is het ook nog eens gevaarlijk voor de mens. De worminfectie kan overslaan op mensen, vooral kleine kinderen zijn hier extra gevoelig voor. Het is dus erg belangrijk om je hond te beschermen tegen wormen. Met Banminth ontwormingsmiddel kun je jouw hond optimaal beschermen tegen wormen. 

Banminth ontwormingsmiddel voor je hond

Het komt nog wel eens voor dat je hond een worminfectie oploopt. Met name jonge pups zijn hier extra gevoelig voor. En doordat je de worminfectie niet gelijk kan herkennen is het van groot belang dat je je hond regelmatig een ontwormingskuur geeft. Met de pasta van Banminth bescherm je je hond tegen wormen. Aan de hand van het lichaamsgewicht van je hond bepaal je de hoeveelheid pasta die je moet geven. Op de verpakking staat dit precies aangegeven. 

Banminth kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het ontwormingsmiddel van Banminth voor jouw hond. Bestel voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis!