Bambyo * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Maak kennis met de biologische en ecologische verzorgingsproducten voor jouw baby en kind van Bambyo. Goed voor de wereld en voor jou & je gezin. Duurzaam geproduceerd en van de allerhoogste kwaliteit.
Lees meer
loreal-logo

Bambyo

Alleen het allerbeste voor je baby met Bambyo biologische en ecologische verzorgingsproducten. De babyproducten zijn 100% milieuvriendelijk en worden op een duurzame manier gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Eerlijk, ecologisch en goed voor zowel jou en je kleintje als het milieu. Het gebruik van Bambyo draagt bij aan een betere wereld. 

Bambyo Biologisch en Ecologische baby producten

Alle Bambyo producten zijn op een ecologische en duurzame manier geproduceerd en bestaan uit biologische en natuurlijke grondstoffen. Bambyo producten zijn internationaal gecertificeerd met Oeko- Tex standaard 100 en NCS. Hiermee is duurzaamheid voor mens, natuur en dier gegarandeerd. De producten zijn dierproefvrij en niet door kinderarbeid tot stand gekomen. Baby biologische verzorgingsproducten zijn hierdoor volledig verantwoord, niet alleen in prijs maar ook in prestatie.

Closed loop systeem

Bambyo werkt met een closed loop systeem. Dit betekent dat de producten van Bambyo in een gesloten kringloop geproduceerd worden. Voor het productieproces worden bamboestengels klein gemaakt en bewerkt. Om het productieproces minder milieubelastend te maken, wordt er gewerkt met een zogenaamd ‘closed loop’ systeem. Hierbij wordt het afval materiaal hergebruikt en komt het niet in het milieu terecht.  

Bambyo producten

Het assortiment van Bambyo bestaat uit luiers, huiddoekjes en verzorgingsproducten als body milk en washgel. 

Bambyo luiers

Bambyo luiers nemen perfect vocht op dankzij de speciale absorberende laag. De kern van de luiers heeft een speciaal verzorgend Aloë Vera laagje waarmee huidirritaties voorkomen worden. Dankzij de anti-lekranden kunnen doorlekluiers (grotendeels) voorkomen worden. Daarnaast hebben de Bambyo luiers een duidelijke vochtindicator waaraan je kunt zien of je kindje verschoont moet worden. De luiers zijn voor 70% biologisch afbreekbaar met een vulling van 100% aan bamboevezels. 

Bambyo huiddoekjes

De huiddoekjes zijn geschikt voor het hele babyhuidje: het gezicht, de handjes en billen. De babydoekjes zijn gemaakt van bamboevezels waardoor ze extra stevig zijn. Daarnaast bevatten ze Aloë Vera, vitamine E en kamperfoelie. Voor een milde verzorging van de tere babyhuid. 

Bambyo Body Milk en Washgel 

De Bambyo Body Milk en Washgel zijn natuurlijk en organisch en specifiek ontworpen voor de gevoelige huid van je kindje. De natuurlijke activerende ingrediënten en de verzachtende, kalmerende en herkenbare geur zorgen voor een waar verwenmomentje voor je kindje. De producten zijn 100% biologisch afbreekbaar en zonder chemische toevoegingen.

Bambyo kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je de ecologisch en biologisch verantwoorde producten van Bambyo. Zacht en mild voor de tere babyhuid en bovendien goed voor het milieu. Ontdek nu de favorieten van jouw kindje bij Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis. 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs