Bambix

Bambix pap zit vol granen en die bevatten de juiste koolhydraten, vezels en vitamines en mineralen. Bambix pap groeit met je kindje mee. Daarom heeft Bambix verschillende soorten pap afgestemd op de leeftijd van jouw kindje.
Lees meer

Bambix

Bambix ontbijtpap is sinds de jaren '60 een begrip in de Nederlandse huishoudens. Bijna ieder kindje is wel opgegroeid met de pap van Bambix. En geen wonder, want een goed ontbijt draagt bij aan een gezond eetpatroon op latere leeftijd. Bovendien zorgt een goed ontbijt ervoor dat je kindje minder behoefte heeft aan ongezonde tussendoortjes later op de dag. Tenslotte is samen tijd nemen voor 't ontbijt essentieel voor een goede start van de dag en je leert je kindje hiermee direct de juiste voedingsgewoontes aan. 

Lekker en gezond

Bambix pap zit vol granen en die bevatten de juiste koolhydraten, vezels en vitamines en mineralen die je kindje in zijn eerste levensjaren zo hard nodig heeft voor zijn groei en ontwikkeling. Bovendien stimuleer je met een opbouw in de structuur van het ontbijt de mondmotoriek van je kindje. En dit draagt weer bij aan de spraakontwikkeling. 

Bambix Pap

Bambix pap groeit met je kindje mee. Daarom heeft Bambix verschillende soorten pap afgestemd op de leeftijd van jouw kindje. Vanaf 4 maanden kan je beginnen met de pap van Bambix. Het assortiment van Bambix bestaat uit:

Bambix 4+ Rijstebloem

Vanaf 4 maanden mag je kindje beginnen met de eerste oefenhapjes. Bambix Rijstebloem is de eerste stap naar vaste voeding. Bambix Rijstebloem is licht verteerbaar, glutenvrij, mild van smaak en sluit perfect aan bij de voedingsbehoefte van je kindje. Verkrijgbaar in de smaken naturel en vanille.

Bambix 6+ Fijne granen

Vanaf 6 maanden mag je kindje vast voedsel eten. Het ontbijt wordt dan steeds belangrijker aangezien hij meer energie nodig heeft. Bambix Fijne Granen zit boordevol verschillende granen die geschikt zijn voor de darmpjes van je kindje. De pap bevat meer vezels dan Bambix rijstebloem maar is nog steeds zacht van structuur. Bambix Fijne Granen is zowel geschikt als ontbijtpap als avondpap en is ook verkrijgbaar in de smaak banaan.

Bambix 8+ Licht volkoren

Vanaf 8 maanden kan je overstappen van Bambix Fijne granen naar Bambix Licht volkoren. Je kleine man of vrouw heeft namelijk steeds meer energie nodig. Bambix Licht volkoren heeft een grovere structuur en zit boordevol vezels. Bovendien past Bambix Licht volkoren perfect in het dagmenu (drie hoofdmaaltijden en twee tussendoortjes) van je kleintje. 

Bambix 12+ Acht granen en Muesli

Bambix Acht granen en Muesli is het perfecte ontbijt voor je ondernemende en actieve dreumes. Want die snelle groei en ontwikkeling kosten veel energie. Bambix 12+ Acht Granen en Muesli zitten boordevol granen en bieden een gezonde bron van energie. Het perfecte ontbijt om de dag mee te starten.  

Bambix kant en klaar papje (vanaf 6 maanden)

Weinig tijd 's ochtends? Bambix heeft nu ook kant en klaar papje. Nu in een nieuwe verpakking en met een verbeterde receptuur. Ook handig voor onderweg. Verkrijgbaar in de smaken naturel en banaan. 

Bambix Dromerig Papje

Het perfecte papje voor het slapengaan. Goed slapen is erg belangrijk voor je kindje. Een goede nachtrust staat aan de basis van een gezonde groei. Bambix Dromerig Papje is zacht van structuur en bevat verschillende granen die de darmpjes van je kindje goed kunnen verteren.

Bambix kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment van Bambix. Van de ontbijtpap tot mijn eerste papje. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. 

Bambix Pap bestel je voordelig op Plein.nl. Ontdek het complete assortiment met lekkere en gezonde papjes voor je kleintje. Gemakkelijk te bereiden en vol essentiële voedingsstoffen die je kindje nodig heeft. Bestel vandaag nog voor 22:00uur en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis!