Baltic

Baltic Lifejackets Sweden produceert diversen zwemvesten voor honden. De hondenzwemvesten hebben een sterk drijfvermorgen waardoor je hond blijft drijven. Door de opvallende kleur en reflecterende elementen valt je hond goed op.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Baltic Hondenzwemvest Mascot Geel - Zwart XS
op = op
Baltic Hondenzwemvest Mascot Geel - Zwart XS
Morgen in huis 36% korting
Baltic Hondenzwemvest Mascot Geel - Zwart M
op = op
Baltic Hondenzwemvest Mascot Geel - Zwart M
Morgen in huis 38% korting
Baltic Hondenzwemvest Mascot Geel - Zwart XL
op = op
Baltic Hondenzwemvest Mascot Geel - Zwart XL
Morgen in huis 40% korting
Baltic Hondenzwemvest Mascot Geel - Zwart S
op = op
Baltic Hondenzwemvest Mascot Geel - Zwart S
Tijdelijk uitverkocht 36% korting

Baltic

Baltic Lifejackets Sweden, gevestigd in Älgarås, Zweden, houdt van alles wat met het water te maken heeft en zet zich sinds 1977 in voor het verbeteren van de veiligheid van degenen die zich op of in de buurt van het water bevinden. Baltic ontwerpt en produceert reddingsvesten, drijfhulpmiddelen en drijfkleding. Baltic zegt hierover: 'Er kunnen geen compromissen worden gesloten als het gaat om je veiligheid, en bij Baltic investeren we onze mensen, processen, materialen en onderdelen om een topproduct te leveren, dat functioneel en comfortabel is en toch stijlvol blijft.'

Honden zwemvest

Baltic Lifejackets Sweden produceert diversen zwemvesten voor honden. De zwemvesten voor honden hebben een sterk drijfvermorgen waardoor je hond blijft drijven en ook minder snel uitgeput raakt. Daarnaast hebben de zwemvesten een handvat op de rug, zo kun je de hond snel uit het water tillen. Vergeet ook niet de handige neon gele en reflecterende elementen op het harnas. zo kun je jouw hond ook in het donker makkelijk vinden in het water!

Baltic hondenzwemvesten kopen op Plein

De Baltic zwemvesten koop je voordelig online bij Plein. Je favoriete hondenzwemvesten binnen een paar klikken eenvoudig besteld. Bovendien versturen we je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je direct en op een veilige manier kunt genieten op het water met je viervoeter. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!