Balade & Provence * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Balade & Provence is een merk dat zich richt op natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor het lichaam en het gezicht. Het merk is geïnspireerd op de schoonheid en de geuren van de Provence en gebruikt alleen de beste ingrediënten om de huid te
Lees meer

Balade & Provence

Balade & Provence is een merk dat zich richt op natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor het lichaam en het gezicht. Het merk is geïnspireerd op de schoonheid en de geuren van de Provence en gebruikt alleen de beste ingrediënten om de huid te voeden en te beschermen. Het productaanbod van Balade & Provence omvat onder andere bodylotions, douchegels, handcrèmes, gezichtsverzorging en zeep. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals biologische olijfolie, lavendel, amandelolie en sheaboter. De producten zijn vrij van parabenen, siliconen en synthetische geurstoffen. De belangrijkste voordelen van Balade & Provence zijn de natuurlijke ingrediënten die de huid voeden en beschermen, de biologische olijfolie die de huid hydrateert en de heerlijke geuren die geïnspireerd zijn op de Provence. Daarnaast zijn de producten van Balade & Provence geschikt voor alle huidtypen en zijn ze niet getest op dieren. Potentiële kopers worden overtuigd door de natuurlijke en biologische ingrediënten, de heerlijke geuren en de geschiktheid voor alle huidtypen. Daarnaast is het feit dat de producten niet getest zijn op dieren een belangrijk argument voor veel consumenten. Balade & Provence biedt een natuurlijke en duurzame manier om de huid te verzorgen en te beschermen.

Balade & Provence kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Balade & Provence? Bij Plein vind je altijd de beste Balade & Provence acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Balade & Provence voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs