Backjoy

Steeds meer mensen hebben rugpijn tijdens het zitten. Onderrug, nek en schouders doen zeer. De backjoy is de oplossing! Het werkt direct en past op iedere stoel. Ideaal voor iedereen die nu veel thuiswerkt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Backjoy Sitsmart Pro Gel Seat
Backjoy Sitsmart Pro Gel Seat
Morgen in huis

Backjoy

BackJoy is een effectieve zitoplossing speciaal ontworpen om (lage) rugklachten te verlichten en voorkomen. BackJoy maakt ruggesteunen die helpen om een goede zithouding aan te nemen.Door een goede zithouding verklein je de kans op rugpijn in de onderrug. 

Ideaal voor thuiswerkers

Hoe je ook zit, de BackJoy beweegt zich met je lichaam mee en creëert in iedere positie een actieve zithouding. Door het speciale ontwerp wordt het bekken zachtjes omhoog getild waardoor de bilspieren afgevlakt worden en de rugspieren zich niet extra hoeven in te spannen om dit te compenseren.

Backjoy past op heel veel stoelen

De BackJoy kan op een gewone stoel gelegd worden, maar bijvoorbeeld ook op een bureaustoel of autostoel. Ideaal dus nu we met z'n allen meer thuiswerken en de eetkamerstoel als bureau stoel moet dienen.
De BackJoy Posture is weerbestendig en kan daarom ook buiten gebruikt worden.

Backjoy kopen op Plein

Thuis aan het werk aan de keukentafel en zonder ergonomische bureaustoel? Pijn in je rug, en met name de onderrug, ligt op de loer. Kies voor Backjoy. Backjoy verbetert je zithouding waardoor je geen last meer hebt van je rug. Bestel Backjoy nu veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!