Bach Rescue

Maak kennis met Bach Rescue. Een voedingssupplement voor mens en dier op natuurlijke basis. Bach Rescue bevat vijf Bach Bloesems, is gemakkelijk in gebruik en verkrijgbaar in diverse toedieningsvormen - van druppels tot spray en pastilles.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Bach Rescue Pets Druppels
Bach Rescue Pets Druppels
10 ml
(2)
Morgen in huis
17% korting
15,99 (adviesprijs) 13,35
Bekijk product: Bach Rescue Pets Druppels
Bach Rescue Cream
Bach Rescue Cream
150 ml
(0)
Morgen in huis
42,49
Bekijk product: Bach Rescue Cream
Bach Rescue Pets Spray
Bach Rescue Pets Spray
20 ml
(0)
Morgen in huis
13% korting
23,49 (adviesprijs) 20,49
Bekijk product: Bach Rescue Pets Spray
Bach Rescue Cream
Bach Rescue Cream
30 gram
(0)
Morgen in huis
12% korting
14,99 (adviesprijs) 13,17
Bekijk product: Bach Rescue Cream
Bach Rescue Bloesemscrème Nr. 39
Bach Rescue Bloesemscrème Nr. 39
100 ml
(0)
18,95
Bekijk product: Bach Rescue Bloesemscrème Nr. 39
Bach Rescue Boek Genezing Door Bloemen E. Bach
Bach Rescue Boek Genezing Door Bloemen E. Bach
(0)
17,43
Bekijk product: Bach Rescue Boek Genezing Door Bloemen E. Bach
Bach Rescue Set Kaarten Met Bloemen
Bach Rescue Set Kaarten Met Bloemen
(0)
Tijdelijk uitverkocht
20,80
Bekijk product: Bach Rescue Set Kaarten Met Bloemen

Bach Rescue

Dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog is de grondlegger van Bach Remedie. Dr. Bach ontdekte dat bepaalde bloesems een bijzondere heilzame werking hebben. Dit heeft geresulteerd in 38 verschillende enkelvoudige Bach Bloesem Remedies. Een remedie is een enkelvoudige originele Bach bloesem. Uit 5 of 6 van deze remedies zijn de Bach Rescue producten ontstaan. De Bach Rescue Remedy is bijzonder geschikt in noodsituaties: ongeval, slecht nieuws, schrik en versuffing.

Bach Rescue is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de vijf Bach bloesems:

  1. Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole)
  2. Clematis (bosrank – leef bij de dag)
  3. Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten)
  4. Rock Rose (zonneroosje – voor moed)
  5. Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).

Bach Rescue is gemakkelijk in gebruik, kan altijd en overal worden gebruikt, is geschikt voor het hele gezin en kan langere tijd achtereen worden gebruikt. Bach Rescue is er voor mens en dier.

Bach Rescue producten

Het assortiment van Bach Rescue bestaat uit de volgende producten:

Bach Rescue druppels

De druppels van Bach Rescue zijn gemakkelijk in gebruik. Je kunt de druppels gebruiken in een glas water of vier druppels direct op de tong aanbrengen. Naast de reguliere druppels zijn er ook druppels speciaal voor de nacht.

Bach Rescue Kids

Speciaal voor kinderen heeft Bach Rescue een kids variant. Bach Rescue Kids is alcoholvrij en geschikt voor alle leeftijden. Ideaal voor een eerste schooldag, bij het afzwemmen of een sportwedstrijd.

Bach Rescue spray

Bach Rescue Spray is praktisch in gebruik en hierdoor ideaal voor onderweg. Spray voor de beste werking 2x op de tong naar behoefte met maximaal 20 sprays per dag. Naast de reguliere spray is er ook een spray speciaal voor de nacht.

Bach Rescue Cream & Gel

Naast de spray en druppels heeft Bach Rescue ook twee varianten voor uitwendig gebruik: Bach Rescue Cream en Bach Rescue Gel. Beiden werken verkoelend, verzachtend en kalmerend. De gel en cream zijn ideaal om te gebruiken na het zonnebaden, insectenbeten of een ongelukje bij het sporten. Daarnaast is het perfect voor de ruwe en schrale huid.  

Bach Rescue Pets

Bach Rescue Pets is speciaal ontwikkeld voor huisdieren en ideaal in stresssituaties zoals een dierenartsbezoek, onweer, vuurwerk en reizen. Allemaal situaties waarin je huisdier zich ongemakkelijk en onveilig kan voelen. Bach Rescue Pets is hiervoor de oplossing. Rescue Pets is alcoholvrij en geschikt voor alle huisdieren maar ook voor paarden en leguanen. Bach Rescue Pets valt bovendien niet onder de als doping geregistreerde middelen en is hierdoor uitstekend geschikt voor gebruik tijdens paardrijwedstrijden, keuringen en shows. Daarnaast is Bach Rescue Pets ideaal voor in de volgende situaties:

  • Dierenartsbezoek
  • Vuurwerk of onweer
  • Verhuizing of reizen
  • Extreem  blaffen of grommen

Bach Rescue Pets is verkrijgbaar als spra en als druppels.

Bach Rescue kopen op Plein

De producten van Bach Rescue bestel je eenvoudig online op Plein. Altijd snel in huis. Bovendien vind je bij Plein altijd de scherpste aanbiedingen. Ontdek nu jouw favoriete Bach Rescue producten en bestel direct veilig en vertrouwd online bij Plein. Altijd snel in huis!