Axanova

Maak spieren en gewrichten weer soepel met Axanova. Smeer, spray of plak en voel direct de herstellende werking. 100% natuurlijke en vet- en vlekvrij!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Axanova Hot Belt
Axanova Hot Belt
2 stuks
(0)
Morgen in huis
24% korting
15,95 (adviesprijs) 12,12
Bekijk product: Axanova Hot Belt
Axanova Cold Hot Pearls Maxi
Axanova Cold Hot Pearls Maxi
(0)
Morgen in huis
12% korting
11,95 (adviesprijs) 10,49
Bekijk product: Axanova Cold Hot Pearls Maxi
Axanova Cool Spray
Axanova Cool Spray
200 ml
(0)
Morgen in huis
11,95
Bekijk product: Axanova Cool Spray
Axanova Massage Olie
Axanova Massage Olie
200 ml
(0)
Morgen in huis
12% korting
12,45 (adviesprijs) 10,93
Bekijk product: Axanova Massage Olie

Axanova

De warmte gel van Axanova verwarmt het meeste van al hun producten en stimuleert de doorbloeding intens tegen pijnlijke spieren en gewrichten.

De warmte gel is verpakt in een handig pompflesje. Een keer drukken is voldoende om te smeren. Breng de Axanova power gel aan op de gevoelige plek en voel direct het effect. De intense warmtewerking zorgt voor een intensieve plaatselijke doorbloeding. Het geheim schuilt in de ideale combinatie van natuurlijk werkzame stoffen en etherische oliën. De samenstelling zorgt er ook voor dat de gel snel en volledig door de huid wordt opgenomen, niet vet is en geen vetvlekken achterlaat.

Voor na het sporten

Axanova power gel is de warmste gel variant uit onze rode lijn. Het product verlicht pijnlijke spieren en gewrichten. Bijvoorbeeld na het sporten, bij stijve spieren na het opstaan of een stram gevoel. Axanova power gel stimuleert de doorbloeding, verzorgt daardoor de zwaarbelaste spieren en versoepelt de gewrichten.

Kortom, soepel bewegen. Dát is de kracht van verwarmen. Onze rode lijn geeft de sterkste direct merkbare warmtewerking. Maar Axanova biedt ook andere oplossingen. Elk product heeft zijn eigen unieke effect: koelen, verwarmen of eerst koelen en daarna verwarmen. En elk effect is gericht op een vrije werking van spieren en gewrichten. De Axanova-producten zijn geen geneesmiddel, maar een effectief middel om pijn op 100 procent natuurlijke wijze te verlichten.

Axanova kopen op Plein

Op Plein vind je de Axanova producten die te optimaal gebruiken zijn rondom het sporten. Ontdek de heerlijke producten en kies jouw favoriet. Bestel voordelig en veilig bij Plein. Altijd snel in huis.