Australian Glow

De zelfbruiners van Australian Glow zorgen voor een prachtige sunkissed look. De zelfbruiners zijn verrijkt met voedende, biologische ingrediënten, zijn 100% vegan friendly en dierproefvrij.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Australian Glow Self Tanning Mousse Medium
Duurzame keuze
Australian Glow Self Tanning Mousse Medium
200 ml
(0)
Morgen in huis
19,99
Bekijk product: Australian Glow Self Tanning Mousse Medium
Australian Glow Herbruikbare Bruiningshandschoen
Duurzame keuze
Australian Glow Herbruikbare Bruiningshandschoen
(0)
Morgen in huis
8,99
Bekijk product: Australian Glow Herbruikbare Bruiningshandschoen

Australian Glow

Op zoek naar een fijne zelfbruiner die je huid een mooie sunkissed look geeft? Maak kennis met de zelfbruiners van Australian Glow. De zelfbruiners van Australian Glow zorgen voor een licht zomerse brons. De revolutionaire formule, gemaakt in Australie, bevat natuurlijke en biologische ingrediënten die je huid een prachtige diepgebruinde teint geven. Het resultaat is een mooie en natuurlijk ogende bruine kleur. Bovendien is de zelfbruiner van Australian Glow sneldrogend en streeploos zonder een oranje teint achter te laten.

Australian Glow Self Tanning Mousse

De voedende Medium Self Tanning Mousse van Australian Glow is perfect om een gezonde, natuurlijk ogende glow te krijgen, zonder jezelf bloot te stellen aan onzichtbare UV-straling. De Tanning Mousse zit boordevol biologische ingrediënten en bevat Kakadu Plum, zodat de huid wordt gehydrateerd en verzorgd. De kleur is medium en hierdoor geschikt voor degene die net beginnen met het gebruik van zelfbruiners.

Australian Glow Self Tanning Mousse - 1 hour express

Ben je een ervaren zelfbruiner? Kies dan voor Australian Glow Self Tan Tanning Mousse - 1 hour express. Deze revolutionaire formule bevat cacao en zorgt ervoor dat je binnen één uur jouw gewenste kleur hebt. Zeg vaarwel tegen oranje strepen en hallo tegen een prachtige sunkissed look met subtiele glow. De Australian Glow Self Tanning Mousse is voedend, sneldrogend en geurvrij. Verkrijgbaar in de kleuren dark en ultra dark.

Clear Facial Bronzing Mist

Op zoek naar een fijne zelfbruiner voor het gezicht? Zoek niet verder. Australian Glow Clear Facial Bronzing Mist zorgt voor een instant natuurlijk ogende bruine kleur. De zelfbruiner is verrijkt met actieve jojoba ingrediënten waardoor je huid de gehele dag gehydrateerd is.

Herbruikbare bruiningshandschoen

Voor het perfect aanbrengen van je zelfbruiner is er de Australian Glow herbruikbare bruiningshandschoen. De handschoen zorgt voor een egale bruining en een mooie glow en voorkomt dat je handen vlekkerig worden. Na gebruik was je de handschoen gemakkelijk in de wasmachine.

Australian Glow Self Tan Removal Mousse

Niet tevreden over je klaar of toe aan je nieuwe tan? De Australian Glow Self Tan Removal Mousse bevat actieve stoffen die je oude zelfbruiner gemakkelijk verwijderen zonder dat je hardnekkig moet boenen. Je huid voelt na gebruik zacht aan en straalt. De Self Tan Removal Mousse is hierdoor de ideale basis voor je volgende Australian Glow Tan.

Australian Glow kopen op Plein

Ook een mooie sunkissed look? Kies voor de zelfbruiners van Australian Glow. Ontdek nu de kleur die het beste bij jou past en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!