Aspro

Aspro bruistabletten bevatten elk 500 mg acetylsalicylzuur als werkzame stof en kunnen worden ingezet bij onder meer koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, menstruatiepijn, kiespijn en spierpijn.
Lees meer

Aspro bruis

Aspro is een geneesmiddel dat door Bayer op de markt wordt gebracht. Aspro 500 mg Bruis is een pijnstiller op basis van Acetylsalicylzuur. Naast pijnstillend werkt Aspro 500 Bruis ook koortsverlagend en ontstekingsremmend. Je hebt voor dit geneesmiddel geen recept van je arts nodig en het is verkrijgbaar bij de apotheek en drogist. Aspro 500 bruis kent één variant en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Aspro kan onder meer worden ingezet bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, menstruatiepijn, kiespijn, spierpijn, zenuwpijn, spit en reumatische pijn. 

Aspro kopen op Plein

Het is verstandig om altijd pijnstillers in huis te hebben mocht je onverwachts ziek worden of last krijgen van hoofdpijn of een andere pijn. Aspro pijnstillers bestel je eenvoudig op Plein.nl. Altijd snel in huis. 

Aspro is een geneesmiddel dat risico’s, bijwerkingen en wisselwerkingen met andere geneesmiddelen kent. Lees daarom altijd voor gebruik de bijsluiter. Als je vragen hebt stel deze dan aan je arts, apotheker of drogist. Je kunt ook kijken op thuisarts.nl of zelfzorg.nl. Hier vind je betrouwbare informatie over ziekte, geneesmiddelen en gezondheid.