Ascal * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Ascal pijnstiller geeft verlichting bij hoofdpijn, keelpijn, koorts en pijn bij groep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting, reumatische pijn, zenuwpijn, spit, spierpijn en menstruatiepijn.
Lees meer

Ascal

scal 600 wordt op de markt gebracht door Meda Pharma B.V. Ascal 600 is verkrijgbaar in poedervorm die je oplost in water. De werkzame stof in Ascal 600 is carbasalaatcalcium. Deze pijnstiller is een zogenaamde NSAID. NSAID's zijn pijnstillers met een ontstekingsremmende werking. Het zijn goede pijnstillers maar ze geven regelmatig vervelende bijwerkingen. Eén van de bijwerkingen kan zijn dat je maagklachten kan krijgen. Als je last krijgt van je maag of om dit te voorkomen wordt aangeraden om, als je langdurig Ascal 600 slikt, een maagbeschermer te nemen. 

Waar wordt Ascal 600 voor gebruikt?

Ascal is een algemene pijnstiller die je gebruikt bij hoofdpijn, keelpijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting, reumatische pijn, zenuwpijn, spit, spierpijn en menstruatiepijn. In combinatie met metoclopramide bij migraineaanvallen die gepaard gaan met misselijkheid en braken.

Ascal kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je Ascal 600 pijnstiller. Deze pijnstiller wordt geleverd in een doosje met 24 sachets met poeder. Bestel Ascal 600 pijnstiller nu bij Plein. Altijd snel in huis.

Ascal 600 is een geneesmiddel. Lees voor dat je Ascal 600 gaat gebruiken de bijsluiter. Hierin staat belangrijke informatie zoals dosering, bijwerkingen en waarschuwingen.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs