Aromed

Producten van Aromed zijn speciaal voor de huid gemaakt en vinden hun oorsprong in de natuur. De producten van Aromed zoals oliën en druppels vind je bij Plein. Bestel gemakkelijk en veiling online. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 27

Aromed Ferula Kalknagelolie

Direct leverbaar

10,25 (adviesprijs)
13% korting
8,95
Bekijk product: Aromed Ferula Kalknagelolie
Aromed Ferula Kalknagelolie

Direct leverbaar

18,49 (adviesprijs)
15% korting
15,72
Bekijk product: Aromed Ferula Kalknagelolie
Aromed Styraxa Huidolie

Direct leverbaar

9,25 (adviesprijs)
11% korting
8,20
Bekijk product: Aromed Styraxa Huidolie
Aromed Picadura Insect Roller

Tijdelijk uitverkocht

6,25 (adviesprijs)
11% korting
5,54
Bekijk product: Aromed Picadura Insect Roller

Aromed

De producten van Aromed vinden hun oorsprong in de natuur. Deze producten van Aromed zorgen voor een extra gezonde en werkzame aanvulling op verschillende kwaaltjes. Onthoud wel goed dat de natuurproducten van Aromed de klassieke geneeskunde niet kunnen vervangen, het is alleen een aanvulling.

Aromed producten werken anders dan andere producten. Aromed is speciaal voor de huid gemaakt. De huid is het grootste orgaan van het menselijke lichaam en daar zit de belangrijkste kracht van ons lichaam. De huid neemt de geneeskrachtige stoffen op en geeft ze weer door. Het hele jaar lang houdt Aromed je lichaam gezond op een natuurlijke wijze.

100% natuurlijk

Aromed wil aromatherapie voor zoveel mogelijk mensen bruikbaar en bereikbaar maken. Dit doen zij door het produceren en aanbieden van natuurlijke producten van een hoge kwaliteit. De producten van Aromed zijn 100% gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en worden geproduceerd volgens zeer strenge voorschriften en zijn getoetst op kwaliteit.

Aromed op Plein.nl

Op Plein.nl, jouw online drogist, vind je altijd leuke drogisterij aanbiedingen. Ontdek nu onze meest actuele aanbieding op de verschillende natuurproducten van Aromed en bestel direct online. Altijd snel in huis. Ontdek nu de werking van de natuurlijke producten van Aromed.

|