Arkopharma * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Arkopharma heeft de juiste producten voor het bestrijden en voorkomen van luizen en neten. Deze vervelende beestjes verspreiden zich sneller dan je denkt!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Arkopharma Forcapil Shampoo Fortifiant
Arkopharma Forcapil Shampoo Fortifiant
200 ml
21% korting
Arkopharma Fytotherapie Boekje
Arkopharma Fytotherapie Boekje
16% korting
Arkopharma Flash Roll
Arkopharma Flash Roll
20% korting

Arkopharma

Arkopharma heeft verschillende producten waaronder producten voor hoofdluizen en neten. Deze vervelende beestjes zijn 3-4 mm lang met zes poten en leven graag op de hoofdhuid van mensen. Met de sterke klempoten klemmen ze zich vast aan de haren zodat ze zich met bloed kunnen voeden. Per dag legt een vrouwelijke luis 4-8 eitjes (neten) per dag. Ze worden met een soort lijm boven de hoofdhuid aan de haren bevestigd. Deze neten springen open na ongeveer 7 dagen en zijn in 7-10 dagen volwassen luizen.

Arkopharma anti-luis

Zoals je leest, zijn luizen erg vervelend en verspreiden ze zich snel. Het is daarom van groot belang om bij jezelf en kinderen luizen en neten te bestrijden en te voorkomen. Arkopharma heeft hier de juiste producten voor zoals Anti Luis Shampoo en Anti Luis Lotion.

Arkopharma kopen op Plein

Akropharma koop je op Plein. Arkopharma heeft dé producten voor het bestrijden en voorkomen van luizen en neten. Bekijk het assortiment van Arkopharma producten tegen luizen en neten op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs