Arkopharma

Arkopharma heeft de juiste producten voor het bestrijden en voorkomen van luizen en neten. Deze vervelende beestjes verspreiden zich sneller dan je denkt!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Arkopharma Anti Luis Shampoo
Arkopharma Anti Luis Shampoo
125 ml
(0)
Woensdag in huis
9,75
Bekijk product: Arkopharma Anti Luis Shampoo
Arkopharma Forcapil Shampoo Fortifiant
Arkopharma Forcapil Shampoo Fortifiant
200 ml
(0)
Direct leverbaar
19% korting
12,95 (adviesprijs) 10,55
Bekijk product: Arkopharma Forcapil Shampoo Fortifiant
Arkopharma Anti Luis Lotion
Arkopharma Anti Luis Lotion
100 ml
(0)
Direct leverbaar
12,49
Bekijk product: Arkopharma Anti Luis Lotion

Arkopharma

Arkopharma heeft verschillende producten waaronder producten voor hoofdluizen en neten. Deze vervelende beestjes zijn 3-4 mm lang met zes poten en leven graag op de hoofdhuid van mensen. Met de sterke klempoten klemmen ze zich vast aan de haren zodat ze zich met bloed kunnen voeden. Per dag legt een vrouwelijke luis 4-8 eitjes (neten) per dag. Ze worden met een soort lijm boven de hoofdhuid aan de haren bevestigd. Deze neten springen open na ongeveer 7 dagen en zijn in 7-10 dagen volwassen luizen.

Arkopharma anti-luis

Zoals je leest, zijn luizen erg vervelend en verspreiden ze zich snel. Het is daarom van groot belang om bij jezelf en kinderen luizen en neten te bestrijden en te voorkomen. Arkopharma heeft hier de juiste producten voor zoals Anti Luis Shampoo en Anti Luis Lotion.

Arkopharma kopen op Plein

Akropharma koop je op Plein. Arkopharma heeft dé producten voor het bestrijden en voorkomen van luizen en neten. Bekijk het assortiment van Arkopharma producten tegen luizen en neten op Plein. Altijd snel in huis!