Ariel

Voor de meest schone en frisse was kies je voor Ariel wasmiddel. Ariel wasmiddel is verkrijgbaar in onder meer poeder, pods, tabs en een vloeibare variant. Voor een stralend schone was.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 25

aanbieding
Ariel Vloeibaar Wasmiddel Original

Direct leverbaar

18,49 (adviesprijs)
23% korting
14,16
Bekijk product: Ariel Vloeibaar Wasmiddel Original
aanbieding
Ariel Vloeibaar Wasmiddel Color

Direct leverbaar

18,49 (adviesprijs)
24% korting
13,98
Bekijk product: Ariel Vloeibaar Wasmiddel Color
Ariel Waspoeder Regular

Direct leverbaar

49,99 (adviesprijs)
50% korting
24,99
Bekijk product: Ariel Waspoeder Regular
Ariel Waspoeder Color

Direct leverbaar

49,99 (adviesprijs)
50% korting
24,99
Bekijk product: Ariel Waspoeder Color
loreal-logo

Ariel

Ariel wasmiddel is voor veel mensen het favoriete wasmiddel, door de prettige geur en de onderscheidende waskracht. Ariel is het hoogstscorende A-merk in de consumentengids (juli 2014) en Ariel Compact is volgens de consumentenbond in 2016 het beste wasmiddel voor de bonte was. De hoogwaardige producten van Ariel zijn verkrijgbaar in tabletten (tabs), poeder en vloeibaar in flessen.

Ariel Tabs

Ariel Tabs Regular zijn eenvoudig in gebruik en hierdoor ideaal voor drukke huishoudens. Plaats de tab onder in de trommel, plaats daarboven de vuile was en zet de wasmachine aan. Ondertussen kan je gewoon je dagelijkse activiteiten uitvoeren en als de wasbeurt klaar is, haal je je schone en fris ruikende was uit de machine. Ariel Tabs presteren zelfs onder de meest slechte omstandigheden, hierdoor blijft je was er fris en helder uitzien.

Ariel 3in1 pods

Ariel 3in1 pods wassen schoon, verwijderen vlekken en laten je was stralen als nieuw. De pods zijn zeer makkelijk in gebruik. Net als de andere vloeibare wastabletten stop je de pods eerst in de wasmachine, waarna je de vuile was erbovenop legt. Daarna start je het reguliere wasprogramma. De Ariel 3in1 Pods zijn verkrijgbaar in de varianten:

  • Color
  • Regular
  • Fresh Pink Sensation
  • Fresh Purle Sensation
  • Alpine

Ariel waspoeder

Ariel waspoeder krijgt zelfs de meest hardnekkige vlekken uit je kleding en wasgoed. Ariel waspoeder is verkrijgbaar in twee varianten: Ariel Color&Style (speciaal voor de gekleurde was) en Ariel Regular. Beide varianten zorgen ervoor dat het vuil zich niet hecht en vlekken niet intrekken. Daarnaast zorgt dit waspoeder ervoor dat je kleding mooi blijft en kleuren niet vervagen. Met Ariel waspoeder geniet je elke keer weer van een frisse en mooie was.

Ariel vloeibaar wasmiddel

Ariel vloeibaar wasmiddel bevat een handige schrobdop waarmee je vlekken eenvoudig kunt voorbehandelen. Hierdoor heb je aan slechts een enkele wasbeurt voldoende om vlekken uit je kleding te krijgen. Schenk hiervoor het wasmiddel op de vlek, spreid het uit en wrijf met de schrobdop, met zijn flexibele schubben, over de vlek. Was daarna de kleding op het reguliere wasprogramma. Ariel is hard voor vlekken, maar zacht voor je kleding waardoor je kleding niet beschadigd bij het inwrijven van de vlek. Voor het beste resultaat adviseren wij om de dop gevuld met wasmiddel in de trommel mee te laten draaien tijdens de wasbeurt.

Ariel vloeibaar wasmiddel is verkrijgbaar in de varianten:

  • Regular
  • Sensitive
  • Color & Style
  • Alpine
  • Baby

Ariel Baby

Ariel Baby is de ideale oplossing om babykleertjes te wassen met een zachte formule. Het helpt de vlekken door babyvoeding te verwijderen en voelt na het wassen zacht aan op de baby huid. Het wasmiddel is dermatologisch getest voor het gevoelige huidje voor je kindje. Voor het beste resultaat leg je de met wasmiddel gevulde dop in de trommel van je wasmachine.

Ariel wasmiddel kopen op Plein.nl

Bestel jouw favoriete merk wasmiddel eenvoudig online. Niet langer meer sjouwen met zware flessen en pakken, maar alles eenvoudig en in een paar klikken bij je thuisbezorgd. Altijd snel in huis zodat je snel kunt genieten van je lekker ruikende en schone was!

|