Arie Blok

Arie Blok is in 1839 begonnen als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot Europese speler.Arie Blok houdt zich bezig met de verwerking van granen en het produceren van mengvoeders. Tegenwoordig met een een kwalitatief sterk assortiment
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Arie Blok Zonnepitten Gestreept
Arie Blok Zonnepitten Gestreept
12,5 kg
Morgen in huis

Arie Blok

Al sinds 1839 houdt Arie Blok zich bezig met de verwerking van granen en het produceren van mengvoeders. Arie Blok Diervoeding is tegenwoordig een vooraanstaande leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige diervoeding en aanverwante producten.

De jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van specifieke voedingsbehoeften van dieren heeft ertoe geleid dat Arie Blok een uitgebreid assortiment diervoeding kan aanbieden.

In 2015 heeft de familie Blok, oprichters van Arie Blok Diervoeding, hun bedrijf aan het Belgische bedrijf Arvesta verkocht. Arvesta is in België de grootste fullservice partner van boeren en tuinders en heeft internationale vestigingen. Elke dag werken zij aan een duurzaam product en een sterk merk, zo werken zij op een innovatieve manier aan een duurzame bijdrage.

Arie Blok Graanproducten

Arie Blok Graanproducten is een begrip in de markt. De graanproducten worden in onze eigen Grutterij op diverse manieren bewerkt, in de vorm van schonen, poetsen, punten, pellen, breken, snijden, walsen en mengen. 

Arie Blok kopen op Plein

Op Plein vind je de producten van Arie Blok. Ontdek nu het brede assortiment aan Arie Blok producten en bestel direct jouw favoriet online. Altijd snel in huis!