Aqua

Het glijmiddel van Aqua Glide is gemaakt op waterbasis en is daarom perfect voor gebruik in combinatie met latex condooms en seksspeeltjes. Ook voorkom je door de waterbasis vervelende vlekken en is het gemakkelijk weg te vegen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Aqua Glide Glijmiddel
Aqua Glide Glijmiddel
200 ml
(0)
Morgen in huis
20% korting
12,95 (adviesprijs) 10,35
Bekijk product: Aqua Glide Glijmiddel

Aqua Glide glijmiddel

Het glijmiddel van Aqua Glide is van zeer hoge kwaliteit en is gemaakt op waterbasis. Dit betekent geen lastige vlekken en is gemakkelijk weg te spoelen. Daarnaast is het veilig en gemakkelijk te gebruiken met latex condooms of seksspeeltjes. Het bijzonder huidvriendelijke glijmiddel is compleet geur- en smaakloos en is bovendien dermatologisch en klinisch getest. Tenslotte heeft het glijmiddel van Aqua Glide een optimale zuurheidsgraad.

Discreet verpakt

Alle producten uit de categorie seksualiteit worden discreet verpakt en worden bezorgd in een verpakking van Plein. Dat betekent dat aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar is wat erin zit.

Aqua Glide glijmiddel kopen op Plein

Op Plein koop je Aqua Glide Glijmiddel. Perfect voor gebruik met latex condooms zonder dat het uitdroogt. Gebruik Aqua Glide Glijmiddel in combinatie met siliconen seksspeeltjes voor het ultieme genot. Het glijmiddel van Aqua Glide koop je op Plein. Altijd snel in huis en discreet verpakt.