Applaws

Applaws voer is vrij van kunstmatige kleurstoffen, aromastoffen, conserveermiddelen en smaakversterkers, is 100% glutenvrij en bevat een vleesgehalte van 75%.
Lees meer

Applaws 

Applaws creëert kattenvoer dat 100% natuurlijk is. Applaws voer is vrij van kunstmatige kleurstoffen, aromastoffen, conserveermiddelen en smaakversterkers, is 100% glutenvrij en bevat een vleesgehalte van 75%. Bij Applaws zijn ze heel gepassioneerd over wat ze doen en hebben ze strikte regels en waarden die zij hanteren bij het produceren en ontwikkelen van hun kattenvoer. 

Applaws kattenvoer

Eerlijk produceren komt zowel terug in de samenstelling, de gebruikte grondstoffen als in de verpakking. Zij zullen nooit afbeeldingen op de  verpakking zetten van ingrediënten die er schaamteloos niet in verwerkt zijn, zoals vulstoffen, zoetstoffen of aroma's gebruiken om goedkope ingrediënten te maskeren. Ook gebruikt men geen granen om het voer meer volume te geven of om mooiere brokken te produceren. Als er kip op de zak staat zit er ook kip in de zak.

Bij de bereiding wordt alleen gebruik gemaakt van de beste stukken borstvlees of visfilet om het hoogste niveau van vlees eiwitten en de kwaliteit van de ingrediënten die worden vermeld, ook te kunnen garanderen.

Zij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van de ingrediënten die ze gebruiken dat bijna het hele nat segment een doorkijk verpakking heeft, zodat u kan zien wat u koopt. De beelden die op de verpakking gebruikt worden zijn foto's van de ingrediënten welke daadwerkelijk worden gebruikt. Applaws bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong en van duurzame teelt. Alleen het allerbeste telt!

Applaws kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment van Applaws kattenvoer. Ontdek nu het favoriete voer van jouw kat en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.