Anta Flu

De kleurrijke wikkeltjes van Anta Flu zijn een begrip voor jong en oud. Anta Flu verfrist én verzorgt je keel. De diverse ingrediënten, zoals drop, honing en eucalyptus verzorgen de keel, de menthol zorgt voor een frisse adem.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Anta Flu Dropmint
Anta Flu Dropmint
175 gram
(0)
Direct leverbaar
1,99
Bekijk product: Anta Flu Dropmint
Anta Flu Classic
Anta Flu Classic
175 gram
(0)
Direct leverbaar
1,95
Bekijk product: Anta Flu Classic
Anta Flu Mint
Anta Flu Mint
175 gram
(1)
Direct leverbaar
11% korting
1,95 (adviesprijs) 1,74
Bekijk product: Anta Flu Mint

Anta Flu

Wie kent ze niet de oranje, blauwe of groene wikkels van Anta Flu. Anta Flu is in 1893 bedacht in de suikerwerkfabriek in Rotterdam. Tegenwoordig worden de keelpastilles gemaakt in Breskens volgens het traditionele recept en met passie voor het maken van snoepjes. Anta Flu verfrist én verzorgt je keel. De diverse ingrediënten, zoals drop, honing en eucalyptus verzorgen de keel, de menthol zorgt voor een frisse adem. Anta Flu bevat daarnaast géén kleurstoffen en wordt uitsluitend gemaakt met natuurlijke smaakstoffen. Een verantwoorde keuze, die er ook is in suikervrije varianten. 

Anta Flu snoepjes zijn een begrip. Er zijn maar weinig snoepjes zijn zo multifunctioneel:

  • Anta Flu zorgt voor een frisse adem.
  • Anta Flu wanneer je hoest of als je je zere keel wilt verzachten.
  • Anta Flu gewoon lekker tussendoor

Anta Flu snoepjes zijn per stuk verpakt om te voorkomen dat ze in de zak aan elkaar kleven en om het mogelijk te maken om er een aantal los mee te nemen in je zak of tas.

Van grondstof naar snoepje

Voor Anta Flu worden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten gebruikt. In zes stappen liggen de snoepjes van Anta Flu bij jou thuis:

  1. De eerste stap is het afwegen en mengen van de basis ingrediënten. Het geautomatiseerde weegsysteem en het elektronisch gecontroleerd mengsysteem zorgen ervoor dat de kwaliteit en samenstelling altijd en bij elk snoepje hetzelfde is.
  2. Het basismengsel dat nu is ontstaan, wordt gekookt op hoge temperatuur zodat het vocht verdwijnt uit het mengsel.
  3. Vervolgens worden andere ingrediënten toegevoegd aan het mengsel: zuur, zout en natuurlijke smaakstoffen (geen kleurstoffen) waarna het op de lopende band de tijd heeft om af te koelen.
  4. Een machine maakt er vervolgens een lange, ronde streng van waarna het deeg in een machine razendsnel kleine ovale pastilles vormt.
  5. Na het afkoelen worden de snoepjes verpakt in een wikkeltje. Zo kan er geen vocht bij, plakken de snoepjes niet en blijven ze hygiënisch om mee te nemen of te presenteren. De gewikkelde snoepjes worden tot slot automatisch verpakt in een zakje.
  6. Je kunt nu je Anta Flu snoepjes online bestellen op Plein.nl.

Anta Flu snoepjes kopen op Plein.nl

Anta Flu zijn multifunctionele snoepjes zonder kleurstoffen. Je kunt Anta Flu eten om de keelpijn te verzachten, voor een frisse adem of gewoon lekker tussendoor. Ontdek nu jouw favoriete smaak en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.