Anta Flu

De kleurrijke wikkeltjes van Anta Flu zijn een begrip voor jong en oud. Anta Flu verfrist én verzorgt je keel. De diverse ingrediënten, zoals drop, honing en eucalyptus verzorgen de keel, de menthol zorgt voor een frisse adem.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Anta Flu

Anta Flu is een oeroude, écht Nederlandse keelpastille bedacht in een suikerwerkfabriek die in 1893 in Rotterdam werd gebouwd. Nu worden al vele jaren de keelpastilles gemaakt in Breskens volgens traditioneel recept en met passie voor het maken van snoepjes. Anta Flu verfrist én verzorgt je keel. De diverse ingrediënten, zoals drop, honing en eucalyptus verzorgen de keel, de menthol zorgt voor een frisse adem.

Anta Flu wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, bevat géén kunstmatige kleurstoffen en wordt uitsluitend gemaakt met natuurlijke smaakstoffen. Een goede keuze, ook verkrijgbaar in suikervrije varianten!

Anta Flu bij Plein

Anta Flu zijn multifunctionele snoepjes zonder kleurstoffen. Je kunt Anta Flu eten om de keelpijn te verzachten, voor een frisse adem of gewoon lekker tussendoor. je bestelt ze online bij Plein. Altijd snel in huis!

|