Andrelon

Haal meer uit je haar met Andrélon. De haarverzorgingsproducten van Andrélon reinigen, verzorgen en stylen je haar. Ontdek Andrélon shampoo, conditioners en stylingsproducten voor gezond, stralend en mooi haar.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 135

aanbieding
Andrelon Iedere Dag Shampoo

Direct leverbaar

3,99 (adviesprijs)
50% korting
1,99
Bekijk product: Andrelon Iedere Dag Shampoo
aanbieding
Andrelon Oil & Care Shampoo

Direct leverbaar

4,99 (adviesprijs)
50% korting
2,49
Bekijk product: Andrelon Oil & Care Shampoo
aanbieding
Andrelon Keratine Repair Shampoo

Direct leverbaar

4,99 (adviesprijs)
50% korting
2,49
Bekijk product: Andrelon Keratine Repair Shampoo
aanbieding
Andrelon Kokos Care Conditioner

Direct leverbaar

4,79 (adviesprijs)
50% korting
2,39
Bekijk product: Andrelon Kokos Care Conditioner
aanbieding
Andrelon Oil en Curl Shampoo

Direct leverbaar

4,79 (adviesprijs)
50% korting
2,39
Bekijk product: Andrelon Oil en Curl Shampoo
aanbieding
Andrelon Shampoo Keratine Colour

Direct leverbaar

4,99 (adviesprijs)
50% korting
2,49
Bekijk product: Andrelon Shampoo Keratine Colour
Meepakker
Andrelon Glans Conditioner

Direct leverbaar

3,39 (adviesprijs)
41% korting
2,00
Bekijk product: Andrelon Glans Conditioner
aanbieding
Andrelon for Men Hair & Body Shampoo

Direct leverbaar

3,79 (adviesprijs)
27% korting
2,77
Bekijk product: Andrelon for Men Hair & Body Shampoo
aanbieding
Andrelon Shampoo Perfecte Krul

Direct leverbaar

3,79 (adviesprijs)
32% korting
2,59
Bekijk product: Andrelon Shampoo Perfecte Krul
aanbieding
Andrelon Verrassend Volume Shampoo

Direct leverbaar

3,79 (adviesprijs)
19% korting
3,08
Bekijk product: Andrelon Verrassend Volume Shampoo
aanbieding
Andrelon 2 in 1 Shampoo

Direct leverbaar

3,79 (adviesprijs)
26% korting
2,80
Bekijk product: Andrelon 2 in 1 Shampoo
aanbieding
Andrelon Conditioner Care & Repair

Direct leverbaar

3,99 (adviesprijs)
32% korting
2,73
Bekijk product: Andrelon Conditioner Care & Repair
aanbieding
Andrelon Shampoo Care and Repair

Direct leverbaar

3,99 (adviesprijs)
36% korting
2,55
Bekijk product: Andrelon Shampoo Care and Repair
aanbieding
Andrelon Perfecte Krul Haarmousse

Direct leverbaar

3,99 (adviesprijs)
27% korting
2,92
Bekijk product: Andrelon Perfecte Krul Haarmousse
loreal-logo

Andrélon

Haal meer uit je haar met Andrélon. In Nederland is Andrélon een van de grootste en meest bekendste haarverzorgingsmerken. Andrélon heeft een breed assortiment bestaande uit shampoos, conditioners en stylingsproducten waarmee je je haar optimaal verzorgt en in model brengt. De producten van Andrélon zijn volledig afgestemd op jouw behoeftes en wensen. Of je nu droog, futloos, lang of juist kort haar hebt: Andrélon heeft de perfecte oplossing voor jou.

Over Andrélon

Andrélon is in 1940 opgericht door kapper André de Jong. André was behoorlijk ambitieus en zette in de jaren 30 zijn eigen kapperszaak inclusief badhuis op. Niet lang daarna begon de jonge ondernemer zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. Zijn producten werden al snel ontzettend populair en Andrélon is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel haarverzorgingsmerk.

In 1956 is de schubbenfles ontworpen van de toen zeer populaire Dennen-shampoo. Als je goed naar de fles kijkt zie je er inderdaad een dennenappel in. Ook zijn de schubben een verwijzing naar de schubbenstructuur van een haar. In de jaren 60 ging Andrélon over naar de onbreekbare plastic flacon die je nu nog steeds in de schappen ziet staan.

Innovatie is altijd een belangrijk onderdeel geweest en uiteraard is dat nu nog steeds het geval. Andrélon wil altijd in blijven spelen op oplossingen voor de verschillende haartypen en haarwensen.

Andrélon producten

Andrélon heeft een uitgebreid assortiment haarproducten bestaande uit shampoos, conditioners en stylingsproducten. Voor elk haartype heeft Andrélon de beste haarproducten. Zo biedt Andrélon anti-roos producten, haarproducten speciaal voor mannen, ouder wordend haar en krullen en slag. Maar ook als je extra glans en veerkracht wilt heeft Andrélon de perfecte oplossing. Ontdek nu alle Andrélon producten en vind jouw perfecte match.

Andrélon Shampoo

Andrélon heeft de beste shampoos voor ieder type haar. Andrélon shampoo reinigt het haar op milde wijze en zorgt voor de ultieme verzorging en bescherming. In de collectie vind je shampoo speciaal tegen roos, voor extra volume, glans en voor de bescherming van gekleurd of ouder wordend haar. 

Andrélon Conditioner

Voor dat beetje extra verzorging heeft Andrélon conditioner in het assortiment. Conditioner geeft je lokken een ware boost. Resultaat? Gezond, sterk en glanzend haar. Ook de conditioners zijn afgestemd op jouw haarwensen en behoeftes. Of je nu extra verzorging wilt of extra volume: Andrélon heeft voor jou de perfecte conditioner. 

Andrélon haarverzorging

Biedt je haar dat beetje extra verzorging met een haarmasker, geheel afgestemd op de behoeftes van jouw haar. Gebruik na het wassen om je haar te voeden een haarcrème of leave in zodat je haar gehydrateerd en zacht blijft. Wil je het wassen van je haren toch nog eventjes uitstellen? Met droogshampoo geef je vettig haar weer een opfrisbeurt!   

Andrélon Styling

Voor de ultieme finishing touch heeft Andrelon verschillende stylingsproducten in het assortiment. Allemaal specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Zo biedt Andrélon de beste haarproducten voor kort haar, krullend haar of juist steil haar. 

Andrélon douchegel

Andrélon biedt naast haarverzorgingsproducten ook producten voor onder de douche. Zo heb je elke dag een frisse start met de douchegel of met de heerlijk schuimende doucheschuim. Verkrijgbaar in drie verschillende geuren.  

Andrélon kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Andrélon. Van de heerlijke shampoos en conditioners tot de stylingsproducten en haarmaskers. Ontdek jouw favorieten van Andrélon en bestel direct online bij Plein. 

|